[]

flört ettiğim kadının sevgilisi olduğunu öğrendim

2 haftadır konuşuyoruz, nude falan attı o seviyeye geldik yani; bu cuma için evine çağırdı. hatta ortak bir arkadaşımız var ama görüştüğümüzü bilmiyor. bugün ortak arkadaşla konuşurken "x de güzel kız tam senlik, sevgilisi olmasa sana ayarlardım" dedi. tabii ben şok. üçümüz de aynı iş yerinde çalışıyoruz bu arada.

şimdi ben bununla direkt yüzleşiyim mi, sevgilin varmış hayırdır diye? ben duygusal bir şey hissetmiyorum ama tatlı, enerjisi yüksek ve seksi bir kız; ilişki denemek isterdim. aynı iş yerinde olduğumuz için abartıp yükselmek istemiyorum; hiç bir şey duymamış gibi bağlantıyı mı kesiyim yoksa yüzleşip ne iş diye sorayım mı? bir açıklaması olabilir, belki ortak arkadaşımız ayrıldıklarını bilmiyordur falan filan.

hiç böyle bişey yaşamamıştım ne tepki vermem gerek onu bile bilmiyorum aşdkdfsd

 
Falanca sevgilin olduğunu söyledi, ne iş? diye sor direkt.


  • epistemic_regress  (26.02.20 15:57:15) 
falanca söyledi demesem? falanca ile de arasının bozulmamasını istemem, ayrıca falanca bunu duyarsa bana çok kırılır niye böyle bişeyden benim haberim yok diye.


  • Jux  (26.02.20 15:59:07 ~ 16:00:54) 
Sor direkt.
Kimden duydugunu aciklamak zorunda degilsin.

  • chitosan  (26.02.20 16:03:37) 
anı yaşa :')


  • since1907  (26.02.20 16:03:55) 
hiçbir tepki verme, aynen devam.


  • a darkness coming  (26.02.20 16:08:10) 
tepki vermemek bir seçenek değil, iş ortamında sevgilisi olan biriyle beraber oldu dedikodumun çıkmasını istemem. bilmiyordum da diyemem ortak arkadaş yüzünden.


  • Jux  (26.02.20 16:12:17) 
oyna devam


  • porn star  (26.02.20 16:14:09) 
Ayni is yerindeyseniz salla. Görüşme


  • prizmatik  (26.02.20 16:45:03) 
Arkadaşınız sizi zarflamıyorsa ilişkiyi azaltarak kesin


  • mutlu yillar sana  (26.02.20 16:45:28) 
Duygusal bir şey hissetmiyorsan devam et.


  • ruhen hastayim ben  (26.02.20 16:53:00) 
bana kalırsa ne olursa olsun yüzleş açık açık sor kimin ne söylediğinin önemi yok doğru mu yalnış mı önemli olan bu sen de tavrını ona göre koyarsın. şunu düşün flört ettiğin kızın sevgilisi sen olsan ne yapardın eğer doğru ise o kızdan kimseye hayır gelmez kardeşim. hıı bi zarf atıldıysa yada sevgilisi yoksa sende ona göre ilerlersin yoluna


  • uykusuzgeçengeceler  (26.02.20 16:57:38) 
empati kurma taraftarıyım bu noktada. sevgilisi varsa takılmak hoş değil diye düşünüyorum


  • gazozailacatmauzmani  (26.02.20 16:59:45) 
Aynı iş yeri olayı sıkıntılı. Çok ciddi ilişki hariç, iş yerinden flört durumları sakıncalı.

İşinizdeki huzurunuz bozulur, kovulabilirsiniz, hatta bundan sonraki tüm kariyerinizi sıkıntıya sokabilir vs vs.


.
  • kartallar yuksek ucar  (26.02.20 17:03:57) 
Aynı yerde çalışmak yeterince problem, sevgilisi olan biriyle daha da sıkıntılı ve çirkin. Değmez yani. Kendini düşünerek sor önce. Cevabına göre bakarsın duruma. belki arkadaşın yanlış biliyordur.


  • aquarium  (26.02.20 17:14:04) 
yapıştır geç, sıkma canını okşa patlıcanını knk. aynı iş yeri sıkıntı demişler ama artık oldukça hayatın içinden bir konu oldu. plazalar fingirdeşme yuvası.


  • datnet  (26.02.20 17:18:52 ~ 17:20:25) 
İş yeri tehlikeli bence. İnsanın başına ne gelirse en yakınından gelir. Eğer sevgilisi gerçekten varsa Ghosting yaparak uzaklaşmak en güzeli.


  • komando kani var bende  (26.02.20 17:28:07) 
bu işin içinde iş var bence. sana bunu söyleyen kişinin niyeti başka. ne bilmiyorum ama zarflama durumu var. senin ağzını arıyor bence.


  • dafuq  (26.02.20 17:34:53) 
@dafuq, bundan da şüphelenmedim değil açıkçası. bu ortak arkadaşla yan yana oturuyoruz, flört ettiğim kız arkadaşın yanına geliyor ama bana laf falan da atıyor, ben de arada karşılık veriyorum. bu esnada aramızda bir elektrik sezmiş olup da söylemiş olma ihtimali de var, ya da dediğin gibi ağız arama durumu da olabilir.

peki neden ağız arasın? sevgilisi olduğunu bildiğimde ne yapacağımı merak etmesi çok ergence değil mi? 28-29-32 yaşlar.
  • Jux  (26.02.20 17:53:52) 
3. kişi bir sevgili olduğunu biliyor ama kim olduğunu bilmiyor olabilir de bahsedilen sevgili sen olabilir misin peki?


  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (26.02.20 17:57:25) 
@emcekare olmadi einstein olsun bari, yok hocam başka bir erkek ismi verdi, tanıyormuş hatta bu ortak arkadaş sevgiliyi. "aa öyle mi var mıymış sevgilisi" dediğimde "evet var ama kötü davranıyor, kızı hak etmiyor o çocuk" dedi ortak arkadaş. ilişkileri kötü anladığım kadarıyla.

@IcedFlames, bu çok iyiymiş hahahah. ne yapacağıma karar vermedim henüz ama bunu bir seçenk olarak kaydediyorum bir kenara.
  • Jux  (26.02.20 18:27:36) 
Ortak arkadaşınıza neden güveniyorsunuz ki? İkinizin tanıdığı biri sonuçta. Belki ortalığı karıştırmak sizi bu kızdan uzak tutmak için böyle bir şey demiş olabilir. Ya da sizi denemek, bu kıza ilginiz var mı yok mu diye öğrenmek için demiş olabilir.

Bence kızla konuyu konuşun. Böyle başkasından duyulan şeyleri kesin kabul edip hareket etmemek lazım.

Eğer kızın sevgilisi varsa ve siz de sevgilisi olan biriyle görüşmek istemezseniz görüşmezsiniz. Sevgilisi yoksa da belki eskisi gibi devam edersiniz. Size kalmış.

Bu ortak arkadaşı da saklamayın.
  • GoodMorningTeacher  (26.02.20 18:27:37) 
sevgiliinden ayrılmıştır yakın zamanda, bunu herkese ilan etmesi gerekmiyor, belki ortak arkadaş bilmiyordur? biz her gün kahve içip sohbet ettiğimiz iş arkadaşımızın boşandığını 6 ay sonra tesadüfen öğrendik mesela.


  • opucuk baligi  (26.02.20 18:31:04) 
bir sormakta yarar var.
eğer sevgilisi varsa, neden iletişimi kestiğinizi bilir en azından.
böylece iş yerinde gereksiz ve gizemli bir gerginlik ortamı da oluşmaz.
durup dururken irtibatı kesmek yanlış olur.
bilmediğiniz şeyler olabilir.
  • blatta hiberna  (26.02.20 18:39:37 ~ 18:40:39) 
@GoodMorningTeacher, ortak arkadaşı tanıyorum ve seviyorum; ortalık karıştırıcı bir tip değil, bilerek yalan söylemez diye düşünüyorum ama onlar benden daha eski tanışıyor, evine gider dışarıda görüşürler falan.

Sormaya ikna oldum. Nasıl sorayım peki?
"Sevgilin olduğunu duydum ismi de x'miş, keşke söyleseydin"
Nasıl bir giriş?
"x diye birini tanıyor musun :))))" bu çok mu dan?

Yakınır bir üslup mu olsun yoksa fazla net mi?
  • Jux  (26.02.20 19:07:55) 
Dışarıda görüştüğünüz, yemek yediğiniz mekan varsa onu yemeğe davet edin. Yemek sırasında sohbet ederken "senin sevgilin mi var?" diye soru sorun. Zaten yüz ifadesinden az çok anlarsınız bir şeyler.

Acaba nasıl sorsam diye düşünmenize gerek yok bana kalırsa. Sonuçta kıza karşı duygusal bir şeyler hissetmiyormuşsunuz. Üstelik kız sizin sorunuza göre kafasıda farklı şeyler kurabilir.

"Sevgilin olduğunu duydum ismi de x'miş, keşke söyleseydin" derseniz kızın kafasından zaten "Biriyle benim hakkımda konuşmuş. Birisi ona sevgilim olduğundan bahsetmiş. Beni ve sevgilimi soruşturmuş. Keşke dediğine göre sevgilim olmasına üzülmüş." gibi şeyler aklından geçirecek. En iyisi düz sorun. Aldığınız yanıta göre sizde niye sakladın gibi şeyler sorabilirsiniz.
  • GoodMorningTeacher  (26.02.20 19:38:29) 
AÇILIN GELİŞME VAR!

bu ortak arkadaş benden sonra bu kızla konuşup beni övmüş, resmen pazarlamış hatta. siz birbirinize çok uyarsınız falan demiş. bunu bana kız söyledi az önce. "ama aynı zamanda bana sevgilin olduğunu da söyledi" dedim ben. BAMM!,
güldü, bir ara vardı ama onunla işler iyi gitmedi ayrıldık. sonra iş yerinde çok asılan oluyor diye soranlara var demeye devam ettim dedi. "e bu kızla çok yakınsınız nasıl söylemedin ona bittiğini" dedim. bitti diye söylemedim ona ama uzun zamandır üzerine konuşmuyoruz, bittiğini anlamış ki gelip beni sana pazarlamış dedi. zaten öyle olmasa benim sevgilim olduğunu düşünse niye gelip seni bana pazarlasın dedi. sevgilim olsa bunu sana söylerdim dürüstçe, gelip sana yürüyen bendim sonuçta ded.

bana mantıklı geldi. ortak arkadaşın benim ağzımı aramak için "sevgilisi var ama ilişkileri kötü" dediğini, yol yapmaya çalıştığını söyledi. bilmem siz ne düşünüyorsunuz...

buradan "ortak arkadaşta bi boklar var" diyen dedektiflere saygılarımı sunuyorum; bundan sonra size gelicem her gizemli konuda heheh
  • Jux  (26.02.20 21:42:54) 
işin içinde iş var diyerek yine haklı çıktım :)

bence kız doğru söylüyor. yürü gitsin
  • dafuq  (26.02.20 21:47:01) 
Gercekren var olup olmadığını ogrenmenin baska yolu yok mu belki kiz dedi git buna boyle de ama caktirma diye?

Baskasinin lafi ile yola cikma kiza güzel dille sor yada farklı kaynaklardan bilgi edinmeye calis

Edit güncellemeyi sonra okudum yuru gitsin
  • basond  (26.02.20 22:10:58 ~ 22:12:27) 
Bence de gerçek kızın söyledikleri.devam et


  • birdposing  (26.02.20 23:46:38) 
öncelikle sevgilisini olduğunu nereden biliyor. belki kız etrafa böyle bir şey yaydı.

git konuş!!!
  • morden kainen  (27.02.20 21:15:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.