[]

kitap buldurmaca

selam sevgili duyurucular. ben hobi olarak etamin-kanaviçe denilen işlemelerden yapıyorum. inanılmaz keyifli bir uğraş. tam zamanlı çalıştığım ve iş dışında da evde bir iki buçukluk bebeyle çok fazla sosyal aktivite yapamadığım için anne saatlerimi bu şekilde değerlendiriyorum.

bi kitap var arkadaşlar, aşşırı güzel, aşşırı harika. ama türkiye'de satışı yok. yurtdışından türkiye'ye tek satış yapan yer de şu linkte satıyor https* fakat fiyatı benim için çok pahalı. şu sıralar buna ayırabilecek bir bütçem yok ve sanmıyorum ileriki aylarda da olsun.

uzun lafın kısası ben bunun e-kitap versiyonu satışı için sitelerde döndüm durdum ama bulamadım. belki yarı yarıya fiyatlısını bulursam alırım dedim ama hiç denk gelmedim.

torrent sitelerinde de fink attım ama denk gelmedim. bu işlerden anlayan arkadaşlar vakit ayırıp şu kitabın herhangi bir e-kitap formatındaki halini bulursanız ömürlük duacınız olurum. hatta isterseniz size de kolye, anahtarlık vs işler teşekkür amaçlı hediye ederim :)

vakit ayıran, ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler, sevgiler...

 
En güvendiğim korsan ortamından çıkmadı.

www.abebooks.com
Şurası ikinci el kitap satışı yapıyor, aradığınız kitaptan da epey uygun fiyatlı birkaç tane var gibi gözüküyor. Belki bakmak istersiniz.
(Edit:Türkiye'ye gönderim olunca ücret biraz yükseliyor ama genellikle ABD içi ücretsiz kargo var, belki oradan gelen biri yanında getirebilir.)
  • kobuzchu kiz  (26.02.20 15:17:32 ~ 15:18:42) 
@kobuzcu sorma ya bildiğim bütün illegal sitelerde arattım hiç sonuç yok :(

bu siteyi bilmiyordum ekledim hemen sık kullanılanlara çok teşekkürler:) ama şu haliyle abd'den getirecek birini bulsam bile 65 lira civarı oluyor, 71e bookdepository tr ücretsiz kargosuyla daha cazip ama 100 sayfa bile olmayan kitaba o paraları vermeye de elim gitmiyor işte :)
  • kakamelsokoban  (26.02.20 15:28:54) 
ben de aradım daha önce, japonca siteleri bile gezdim çıkmıyor :)


  • 9kuyruklukedi  (26.02.20 15:48:02) 
@9kuyruklukedi ya daha önce bi de diy stitch people kitabını ararken aynılarını yaşamıştım ama onun sonu mutlu bitti kesinkes yok galiba derken bi torrent sitesinde denk gelmiştim. o umuda tutunuyorum şu an bir şekilde bir yerlerde var yalnızca yeterince aramadığım için bulamadım diyorum :) aklımda olsun inşallah bulursam seninle de paylaşırım ;) cross stitch dayanışması <3


  • kakamelsokoban  (26.02.20 16:12:19) 
Japonca adının ne olduğunu biliyor musunuz? Sanırım japonca versiyonunu buldum ama isimde minik bir değişiklik var o yüzden emin olamadım. Amazon kindle'dan sample indirdim ona bi bakabilirsiniz. Eğer aynı kitapsa, haftaya korona virüsten bir aksilik çıkmazsa Türkiye'ye gideceğim japoncasını alıp getirebilirim size.


  • kozmosta bir nokta  (26.02.20 18:32:10) 
小さな刺しゅうの図案がいっぱい! かわいいクロスステッチBOOK

www.amazon.co.jp


Şuradan indirmeyi deneyin sample'ı.
  • kozmosta bir nokta  (26.02.20 18:32:54) 
Bir twitte İngiliace kitabın fotosuyla linklediğim kitabın adını yazarak çevirisi tamamlandı yazmışlar. Bu galiba. Kindle versiyonu 990yen (60tl filan?). İkinci el olarak da var amazonda ama shippingle filan aşağı yukarı aynı fiyata denk geliyor. Kindle'ı da indirebilirsiniz.


  • kozmosta bir nokta  (26.02.20 18:41:18) 
Mobilden editleyemeyince spamladım resmen. Sample'a ulaşamazsanız mesaj atın maille filan yollamaya çalışırım


  • kozmosta bir nokta  (26.02.20 18:42:34) 
Ay reamen cahillik paçalarımdan aktı her yere tıkladım ama bulamadım sample nerede ahahah :D bir türlü denk getiremedim telefondan sayfayı çevir kısmı da aktifleşmedi. Pc üzerinden yeniden demeyecdğim google rranslate ile. Ya aslında 60 lira da yüksek bir fiyat, 71e bookdepository ücretsiz tr kargolu getiriyor çünkü ama işte hobi olunca insan fiyatı 30 35i geçmesin istiyoe da malum kur farkı :( ebook versiyonu daha uygun fiyatlı olur sanıyordum kindle da var aslında işimi çok kolaylaştırırdı dakat 60a ebook almaktansa 71e basılı almak daha cazip gibi :)


  • kakamelsokoban  (26.02.20 22:05:03) 
pcden fotoğrafa direk tıklayınca sample açılıyor. 17 sayfa bi şey.


  • kozmosta bir nokta  (26.02.20 22:11:22) 
@kozmosta bir nokta ay pc.den yapabildim sonunda ^.^ o sample sayfalardan bakarak bile yaparım bir sürü şey çok teşekkürler :)


  • kakamelsokoban  (27.02.20 08:45:54) 
Sevindim. Yazarın adı japonca 大図まこと. Amazon Japonya'da başka kitapları da var sampleları görünen. Bir iki embroidery kitabına da baktım onlarda da sample var. Embroidery'nin japonca karşılığı 刺繍 veya 刺しゅう bu kelimeyle ararsanız başka kitaplar da bulabilirsiniz muhtemelen.


  • kozmosta bir nokta  (27.02.20 15:24:23) 
ya çok teşekkür ederim harika oldu bu, hemen aratıp sampleları inceleyeceğim :)


  • kakamelsokoban  (27.02.20 15:43:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.