[]

Rus kizlar nelerden hoslanir?

Aslinda rus degil. Belaruslu flortlestigimiz bir kiz var.
Internet'ten de tanismadadim. Eczanede calisiyordu. Kalbim hoplaya hoplaya numarasini istedim o da guleryuzlu sekilde verdi. Dun sadece bindigi duraktan 2 durak sonrasindaki duraga kadar yuruduk. guzeldi. cat pat rusyam, onun cat pat ingilizcesi ile pek de sikilmadik.
simdi bu kizlar nelerden hoslanir pek bilmiyorum.
geneli cikolatayi cok seviyor. ilk baslarda oyle cikolata filan mi alsam diyorum?) bilemedim.
rus sevgilisi, esi olanlardan kucuk tavsiyeler bekliyorum :)

 
bira ve sosis seviyorlar.


  • tantunisultansuleyman  (26.02.20 15:14:06) 
Yemeğe çıkar


  • lcha  (26.02.20 15:19:07) 
ruscayı öğrendin de kızlarını mı öğrenemedin.
foto çekebileceği bir yere götür, fotusunu çek bol bol.

  • prizmatik  (26.02.20 15:20:59) 
Minsk'teysen Union cafe'de patates keki yiyin mutlaka. İlgiyi, hediyeleşmeyi severler. Küpe kolye gibi hediyeler alabilirsin.


  • IncredibleMau  (26.02.20 15:22:55) 
@prizmatik
:) Rusçayı öğrendiğim yer Azerbaycan ve Kazakistan olmuştu :)

  • hede hodo  (26.02.20 15:27:09) 
Çicek. Ama daha detaylı araştırma yapıp en sevdiği çiçeği öğrenirsen daha iyi tabii ama çiçek aşırı önemli.

eğer çiçekleri alıp bir tarafına sokmasını istemiyorsan da çift sayıda çiçek alma sakın. tek sayıda olacak. 1 milyon tane çiçek alsan da tek tek sayabilir saysısı çift mi tek mi diye. tek olacak. 1-3-5-7-9-11 artık kaç tane alırsın bilmem ama tek olacak.
  • levpontryagin  (26.02.20 15:29:52) 
Rus arkadaşlar cevap olarak para diyor. “Posh girl” tarzı yoksa bu genellemeden rahatsız olacaktır.


  • buf-e kür  (26.02.20 16:43:39) 
genel kültür olsun, boş mantıksız sohbetler yapma, duygusal tepkilerden ve "ben asla şöyle şöyle yapmam" türü beylik narsist ifadelerden kaçın, rasyonel, kibar ve mesafeli ol. çiçek +1 ama daha erken olabilir, 1 tane sembolik çiçek olabilir. yaşadığı bölgede/ülkede yerel olarak bulunabilen anlamı olan bir çiçek vb bulabilirsen.


  • engelbert humperdinck  (26.02.20 17:27:37 ~ 17:28:55) 
eğlenmeyi çok seviyorlar, doğum günü, yıl dönümü vs. acayip önemsiyorlar. kadının dini, ırkı, milleti, cinsi farketmiyor genel olarak aynı.


  • datnet  (26.02.20 17:28:10) 
maddi hediyelerden uzak dur. ona evde yetiştirebileceği bir çiçek al. bonzai çok meşhur her kadın bayılır. renkli bonzai ler var onlarda al ama güzel paketlenmesine dikkat et.


  • morden kainen  (27.02.20 21:17:37) 
Bizdeki kezbanlar gibi maddi şeylere değil doğrudan maneviyata çalış. Kız arkadaşının kültürlü olduğu kesinliğe yakın. Bol bol sanatsal içerikli mekanlara götürün. Ayrıca mum ışığında ve şiir eşliğinde akşam yemeği :)


  • lebenlius  (27.02.20 21:41:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.