[]

64gb iPhone xs yeterli mi?

Yeni telefon almam gerekiyor. Samsung a71 almayı düşünüyorum ama kamera benim için çok önemli, Samsunga bu konuda güvenemedim.

Kendimi biraz zorlayıp iPhone xs alayım diyorum. 64gb uzun vadede yeterli olur mu? iPhone 6s kullanıyorum 16gb ve şu an güncelleme yapamıyorum yer olmadığı için. iPhone xs ile böyle bir problem Yaşar mıyım? Bir de en son iPhone modelini almayıp şu an xs almak enayilik mi? Bütçeyi biraz zorlamaya değer mi? 5 sene kullanmak istiyorum minimum.


 
yeter bence. 4k videolara abanmadığın sürece.
xs mantıklı 6000 tl şu an. baya talep görüyor. stoklar bitmeden al çünkü üretilmiyor.

  • jelly bear  (26.02.20 14:42:24) 
Bence yetmez. 2.5 senedir falan iPhone kullanıyorum, 92 GB dolu şu an. Doğru dürüst video falan da çekmiyorum yani.


  • noluyo yaa  (26.02.20 15:20:53 ~ 15:21:24) 
telefon kullanma alışkanlığına göre değişir. 3-4 yıldır aynı 64 gb telefonu kullanıyorum. telefonun 35 gb'ı boş duruyor. telefonu oyunla ve videoyla doldurmayacaksan rahat yetmesi lazım.


  • sir gawain  (26.02.20 16:02:27 ~ 16:04:30) 
İstersen 5900 e sıfır garantili verebilirim.


  • takim elbise ile yuzen adam  (26.02.20 16:51:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.