[]

Kedi kısırlaştırma

Disi british shorthairimiz mart ortasi 11 aylik olacak, bir bucuk ay kadar once ilk kizginligini yasadi, bir yasini doldurmasini bekliyorduk kisirlastirma operasyonu icin ama 2 haftad bir kizginliga giriyor, daha fazla bu stresi yasamasin diye yakinda yaptirmak istiyoruz operasyon. 6 ay kadar once 15 gun boyunca kanli diskiladigi icin bagirsak florasini duzenleyecek probiyotikler kullandi. 3 aylikken de 2 haftaya yakin ishal gecirmisti, biz de biraz hassas oldugundan korkarak buyumesini bekliyorduk. Gorustugumuz bir klinik 600, biraz daha detaylisi icin de 750 lira fiyat cikararak ameliyattan bir gun once birtakim testler yaptirilmasini tavsiye etti, operasyonun ucreti ise 900. Problemli gecmisinden dolayi kan testlerini yaptirmak istiyoruz ama bu fiyatlar biraz abartili olabilir mi, ona gore baska yerlere de soracagiz




 
Oncesinde kesinlikle kan testi yapilsin


  • oscar  (25.02.20 21:08:15) 
Fiyat pahalı gibi, kan testi yaptırın kesinlikle, kız arkadaşımın kedisi bu yüzden az daha ölüyordu.


  • mcgrain  (25.02.20 21:28:26) 
Veterinerin durumuna bağlı ama kan testi yapalım diyebilen bir yer en azından 600 TL ister günümüz şartlarında. Yakın zamanda sokak kedisi olan ama eve girip çıkan bir kediyi kısırlaştırmayı veterinerimize sorduk, minimum kan testleri ile sokak hayvanı indirimi ile 500 TL dedi.

Size iletilen fiyat kan testi 750 + 900 operasyon ücreti ise çok pahalı. Kan testine bakılan parametreye göre fiyat çıkar. Dişilerde operasyon daha detaylı olduğu için bir miktar fazla bile olsa toplam maksimum 1000 TL ye detaylı kan testi ile bu işin bitmesi lazım.
  • FAtE  (26.02.20 09:29:43) 
fiyat çok abartılı.
piyasada dişi kedi kısırlaştırma ücreti normalde 500-600 civarı.
kan tahlili de (tam kan sayımı olarak) 550-600 civarıdır.

kan tahlillerini muhakkak yaptırın, normalde zaten geçmişi bu şekilde olan kediye kan tahlili yapılmadan operasyonla müdahale etmeyeceklerini söylemeleri gerekirdi.
ticarethaneyle görüşmüşsünüz maalesef.
fate +1
  • blatta hiberna  (26.02.20 10:12:27 ~ 10:14:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.