[]

İsviçreye gidilir mi

bir gün sonra seyahatim var, ülkede yaşayan dostlar bu şartlar altında gelmekte bir sakınca var mıdır? ne dersiniz? Bu corona korkuttu arkadşım da bekliyo beni beb de gitmek istiyorum ama korkuyorum da açıkcası




 
Isvicre'de corona tespit edilmedi ki, neyinden korktugunuzu anlamadım açıkçası. Kaldı ki İsviçre'de tespit edilmesi durumunda önlemlerin üst düzey olacağı konusunda garanti verebilirim. virüsünun ısvicre'de size bulaşma ihtimali oldukça düşük bence. Tüm ailem ve çoğu arkadaşım orda; bizim konuştuğumuzun onda biri kadarıyla konusuyorlar bu konuyu.


  • fraise  (25.02.20 03:01:55 ~ 03:06:26) 
gitmeyin tabii, çok riskli.


  • ebabil curnatasi  (25.02.20 05:27:17) 
Her halükarda gideceksin, soruyu içini rahatlatmak adına sorduğunu düşünüyorum.
Cevabım: git.

  • kanlakarisikyagmur  (25.02.20 08:45:32) 
arkadaşım italyaya gidip gelenler için şirketten evden çalışın dediler ama bi haftadır beraber çalıştık zaten falan dedi biraz ondan gerildim açıkcası ama tabi aynı şekilde istanbul da tehlikeli


  • takunyali kokos  (25.02.20 09:30:25) 
(bkz: entry nick uyumu)
italya'ya gidip gelenler ne zaman gitmiş, italya'nın neresine gitmiş gibi bilemeyeceğin detaylar var. ben bu yüzden iptal etmezdim.

  • Bruce  (25.02.20 10:19:29) 
Cevap: Git bence dönme bi süre.

Sebep: İsviçre her şekilde Türkiye'den daha güvenlidir. O nedenle şu an tespit edilmemiş 2 ülke arasında İsviçre'ye ve koruma sistemine daha fazla güvenirim.
  • lcha  (25.02.20 10:59:49 ~ 11:01:52) 
İsviçre dünyanın en güvenli ve insanına değer veren 2-3 ülkesinden biridir. Bir tehlike öngörmeyip yurt dışından özellikle buradan giden uçuşları yasaklamadıysa gönül rahatlığıyla gidebilirsin.


  • iwasbornonamountainside  (25.02.20 11:50:45) 
Isvicre'deyim. Italya'dan muhtemelen gelmistir virus zaten ortaya cikmasi bekleniyordur. Benim sirkette de duyuru yaptilar, italya'da belli sehirlere gidenler, 14 gun evden calissin ise gelmesin diye. Bence ucaklar havaalanlari daha riskli, mecbur kalmadikca bir yere gitmeyin.


  • bir varmis bir yokmus  (25.02.20 12:57:02 ~ 12:57:21) 
ben de isvicredeyim, bizim sirkette de italya icin uyari yaptilar, eger oralara seyahat ettiyseniz 14 gun evden calisilsin diye, lakin henuz belli bir teshis durumu yok.
havaalanlarinin riskli olduguna ben de katiliyorum da en azindan isvicrede tespit edilen bir durum yok simdilik. ben ise gidip geliyorum yani baya. tramway falan da kullaniyorum mecburen.

gelecekseniz su kalin maskelerden kullanabilirsiniz, ve tabi dezenfektan.
  • interview with the vampire  (25.02.20 14:02:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.