[]

Babamın hastalığı sonrası her şeyi kafaya takmak

merhaba. önceleri hayata dair hiçbir şeyi umursamazdım. hiçbir hırsım, beklentim yoktu. hiçbir ağrı, sızı rahatsız etmezdi. çocukken götürüldüklerim dışında hiç ihtiyaç duyup doktora gitmedim. dünyanın her yerinde, her koşulda yaşayabilecek gücü şevki kendimde gören birisiydim. çünkü hayatta hiçbir şeye bağlı hissetmiyordum. dünyanın bir ucunda bir tarlada çalışabilir, sokakta gitar çalıp tren garında yaşayabilirdim mental olarak. sonra babam hastalandı. kanser, 4.evre. bu öyle bir süreç ki sanırım ben ömrümde ilk defa babamı ve annemi hayatıma gerçekten "henüz" dahil etmişim. şimdi ne bir yere gidecek cesaretim var ne de zorluklarla savaşacak gücüm.

soruma gelecek olursak, bu süreç içerisinde birçok mental değişiklik yaşadım ben buna bağlıyorum; geçenlerde vücudumun bir yerinde bir leke gördüm cildiyeye koştum, sırtımda 2-3 gün geçmeyen ağrı vardı ciğer filmine kadar çektirdim. arada başımın döndüğünü hissediyorum ve beynimde bir tümör olma olasılığı içimi kemiriyor. bu akşam da ağzımın içerisinde -muhtemelen dişimin yanağı tahrişi sonucu- ortaya çıkan sızı ve kızarıklık bütün modumu düşürdü. ya aslında dişimden dolayı tahriş olmadıysa? ya kanser belirdiyse? gibi düşüncelerle boğuşuyorum. takıntı boyutunda kafama taktığım söylenemez ancak ciddi anlamda modumu düşürüyor tüm bunlar. bir şeyleri yitirmenin, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağının endişesini yaşıyorum hep.

ne yapmalıyım? nasıl üstesinden gelebilirim bu durumun? ben eskisi gibi olmayı çok isterdim

 
Burasi sana yardim edemez.
Sorunun henuz o kadar ciddi degilken bi uzmana git.

Eskisi gibi olmayi cok isterdim... yardimsiz olunmuyor, oldu saniliyor sadece :(
  • Flipsflops  (24.02.20 00:55:46) 
Psikoterapi. Kolaylıklar diliyorum.


  • amugochi  (24.02.20 00:56:18) 
Sadece şunu düşün: bunlar sadece sana olmuyor. Ben babamı 7 sene baktım. Hastane umumi tuvaleti temizledim peceteyle, arabada yattım vs.
O çocuk ben baba olmuştum. Yıllar evvel bir soz okumuştum: hayatın güçlükleri sizi şok etmek için değil aslında kim olduğunuzu göstermek için vardır.
Bir de okursan kısa bir kitap seneca'dan: de providentia, tanrısal öngörü.
  • fempusay  (24.02.20 01:15:13) 
Hemen bir uzmana git lütfen


  • civilengineer.v  (24.02.20 09:43:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.