[]

Acemiden Sorular (Fotoğraf Makinesi Lensi)

Kendi websitem için kulaklık fotoğraflarını çekerken üzerinde gelecek 18-55'i kullanacağım da yabancı bir kulaklık fotoğrafçısı tarafından önerilen EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM 450 dolar olarak neredeyse makina kadar :) Bakınınırken şunu gördüm ve nereyse çeyreği fiyatında. fotografium.com

Bu 35 - 24mm farkı nedir ve performansı açısından o kadar önemli mi?


 
o pahalı lensin önünde halka ışık var, muhabbet o.
makro fotoğraf çekeceğin için performansı iyi olur.
ucuz lensle kulaklığa yaklaştığında ona her taraftan ışık veremezsin, gölge yaparsın.
  • işimdeyim gücümdeyim  (23.02.20 19:21:36) 
üstteki arkadaşa ekleme olarak lenslerin önüne takılacak bi ring ile iş çözülebilir. profesyonel olarak bu işi yapmıyorsanız 24 mm kesinlikle iş görecektir. (git:www.hepsiburada.com )


  • RojoElefante  (23.02.20 20:37:41) 
ürün fotoğrafında lensten önce ışığa yatırım yapsan çok daha fazla işine yarar bence. şu ürün koyma kutuları oluyo lightbox diye geçiyo sanırım, o mevzulara bi bak bence lensten önce.


  • yuto  (24.02.20 00:42:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.