[]

İstanbul Büyükşehir Belediyesinde nasıl bir hizmet olsa hoşunuza giderdi?

Ciddili soru:) Sonu sürpriz.




 
Yaşadığım kente yetkinliklerim kapsamında gönüllü hizmet etmek isterim. Alsın ben haftada 1 gün belediye de bedava çalıştırsın. Hem belediyenin yükünü hafifletirim hemde İstanbul'a bir katkım olur


  • paramolacak  (22.02.20 22:28:06) 
metrolarda wi-fi/internet. sene olmuş 2020 hala metroda internet çekmiyor. resmen skandal.


  • mutlu yillar sana  (22.02.20 22:49:03) 
Yeşim Meltem Şişli gibi yandaşlara 3 maaş(toplam 38 bin tl) verilmemesi.........


  • austra  (22.02.20 23:22:31) 
Metroda internet +1
Bi de yazın meydanlarda küçük küçük konserler olsun, fazla bilinmeyen gruplar falan, insanlar rahat rahat takılabilsin. - yaşadığımızı anlayalım biraz eğlenelim

Bi de İstanbul un en güzel yerleri otopark olmasın!
  • euteamo  (23.02.20 01:55:56) 
Özel otoparklara belediye yaptırimda bulunsun en az çift katli olma zorunluluğu getirilsin. Boş arsaya bekçi kulübesi dikip otopark deniyor. 200 araç alabilecekken 50 araç koyuluyor, yetmiyor, otoparkci yolu da kendi malı gibi gapsediyor. Bunlar yüzünden şehri terk edesim var.

Bazi otobüsler çok bakımsız. (80t mesela) Özel halk otobüsleri. Düz yolda giderken bile içimiz dışımıza çıkıyor. Diye kalk yaparken insanlar düşüyor. Üstelik bu otobüsler sabah saatlerinde aşırı kalabalık, insanlar binemiyor(mübalağa değil) 153e on onbir kez yazdığım halde talebimi kaydetmek dışında bir şey yapmıyorlar.

Öğrenciler için ucuz yemek yapsınlar. Okul yemekhanesinde her saat yemek olmuyor ya da onlar artik karın doyurmuyor. Genç insanların sağlıklı beslenmesi için belediye lokanta açsın muhtelif yerlere (sosyal tesisler hizmeti gibi ama daha ucuzu). Belediyenin işlettigi bir balkan lokantası yani. Sivillere tam, öğrencilere indirimli olsun. Disari 20 30dan aşağı yemek yenmiyor, onlar da sağlıksız.
  • biseysorcaktim  (23.02.20 08:23:51) 
belediye hele asli ve surekli hizmetlerini eksiksiz ve olması gerektiği gibi yapsın da baska ihsan istemez.
10 dakikada gelen otobüsüm 20 dakikaya çıkarılmış. insanları balık gibi taşıyan, soğuğa havasizliga mahkum eden belediyeden konser ve wi-fi istiyorsunuz cok komik oluyor. belediye yolcu taşımayı öğrensin once.

baska bir sorun da şu ki beyaz masaya yaptığım şikayet başvuruları, evet efendim tamam efendim diyerek geçiştiriliyor. otobus sayısı arttırma talebime "yeteri kadar talep yok" denilerek ret cevabı varıldı. oysaki her allahın günü kalabalıktan ötürü kavga var otobüste.

simdi konser mi isteyelim belediyeden wi-fi mi isteyelim. ben hicbir sey istemiyorum. allahindan bulsun alayı zira bizden bulacak bir şeyleri yok anladığım kadarıyla.
  • dre mithatoğlu  (23.02.20 12:27:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.