[]

Bilgisayarim bitlendi

Uzun zamandir kullanmadigim bilgisayarimin uzerinde bugun kucuk kucuk beyaz bocekler gordum, neredeyse bit kadar - belki de bit bilmiyorum. Oylece geziniyorlardi klavyenin ustunde. Bilgisayari uzun zaman babamin evinde birakmistim, biraktigim oda da oldukca nemli (duvarlarda kuf falan olmus), internette nemden olduguna dair bir seyler yazilmis ama bir fikri olan var mi? Bit mi bu? Nasil temizlenir? Ben elektrikli supurge, kolonya gibi yontemler kullandim ama ne yapmak lazim?




 
toz akarı deniyor bunlara olmadıkları yer yok


  • dedi kalabaligin icinden bir ses  (25.04.10 13:28:21 ~ 13:29:06) 
myte da deniyor, mitelar bir süre sonra bu hale geliyorlar. mytebuster elektrik süpürgeleri vardı, hala da vardır. bol bol temizleyin bir süre sonra giderler bence. elektrikli süpürgenizin şu su içine toplayanları aslında işe yarayan, normal elektrik süpürgesi çoğalmalarına neden olabilir. naftalin koyun bilgisayarın yanına kokusundan kaçarlar bence.

mite başlığında elektrik süpürgesi cinsi ve ilaçlardan bahsedilmiş, oraya bir bakın.
  • deliberte  (25.04.10 13:42:21 ~ 13:44:56) 
toz akarı gözle görülmez..


  • süpermaninkızı  (25.04.10 13:44:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.