[]

Taşınmak çok üzücü değil mi

1.5 yıldan biraz fazladır yaşadığım evimden taşınıyorum. Bikaç gündür eşyaları sattıkça, ev boşaldıkça duygusal hissediyorum. Evi kurarken verdiğimiz emek çaba falan aklıma geliyor. Evde yaşadığım güzel şeyler, anılar aklıma geliyor. Bundan önce 6 aylık geçici yaşadığım ve hiç sevmediğim evden ve ev arkadaşımdan ayrılırken de aynı şeyler olmuştu.

Soru; mal mıyım yoksa normal mi?


 
Mal değilsin de o kadar da duygulanmana gerek yok. Anılar senin hayatınla ilgili, ev sadece beton.


  • himmet dayi  (22.02.20 00:19:55) 
Normal bence, ben de öyleyim :( az daha uzun yazsan ağlama hazırlıklarına başlamıştım


  • megalomaniac  (22.02.20 00:28:25) 
Normal


  • ruhen hastayim ben  (22.02.20 00:30:25) 
mallık ve normallik bunlarla ölçülmez de, taşınmak zor bir iştir. son 10 senede irili ufaklı 10 kere taşınmış biri olarak seni anlıyorum. ama sevmediğim yerlerden ve insanlardan ayrılırken ben genelde üzülmem, mutlu olurum. sadece yeni eve geldiğimde ilk birkaç gün kendimi özellikle geceleri yalnızken bir tuhaf hissederim ama sonra alışırım.


  • i ve been mistreated  (22.02.20 00:32:48) 
Çok normal arabamı satarken ciddi ciddi ağlamıştım .ev değişikliğine gelirsek önceli oturduğum yer çok kötüydü, taşındığımda çok mutlu oldum .Fakat insan beyni geçmişi düşününce daha çok olumlu olanlarla nostalji yaptığı için bazen diyorum ki ev çok kötüydü ama bir sürü güzel şey yaşadım orada


  • bbb_1  (22.02.20 00:49:34) 
Mal değilsin.
15 aylık evliliğim boyinca yaşadığım evden polis ile çıktım apar topar canımı kurtarmaya. Sonra avukatla eşyalarımı almaya gittik öyle özlem doluydum ki evine aşık bir insandım.
Eve bir girdik donuma kadar didik didik etmişler kaynana ve görümceler ne eşyasını çalsak diye. O an bitti gözümde o ev. Başkası sahiplenmişti çünkü.
Kıssadan hisse başkasına ait olacağını düşününce geçer o his.
  • cilekli pasta  (22.02.20 01:25:58) 
normal.


  • unabomber  (22.02.20 09:49:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.