[]

sevgilimin ekşi sözlük hesabı

ikimiz de yazarız ama birbirimizin kimliklerini sorgulamadık hiç, alan tanımak istedik. eskaza buldum az önce, eski sevgilisiyle ilgili bir dolu entry var sevgi temalı. hoş üzerinden bayagı zaman geçmiş fakat içim acıdı. biraz buruk hissediyorum. bunu ona söylemeyeceğim çünkü üzülmüş olmam onu da üzer ve alanını kaybetmiş olur. niyetim hesabını bulmak değildi, bir başlıkta yazım şekli tanıdık geldi; tıkladım ve olan oldu. bana olan sevgisine karşı şüphem yok fakat bu mesele uykumu kaçırdı.
hissettiklerim doğal mı? nasıl bu burukluktan sıyrılabilirim?

şimdiden teşekkürler dostlar

 
Ustunden 10 yil gecmesine ragmen eski sevgilimin eski sevgilisiyle ilgili yazdigi bir entry gormustum ben de tesadufen. Icim acidi boyle bir ok saplandi gibi oldu, o gun gecti.
Su an ikimiz de coluklu cocukluyuz sma oluyor boyle sacmaliklar demek ki.
Sizin bir de mevcut sevgiliniz. Asiri normal.
  • somethinginthewayshemoves  (21.02.20 01:55:08) 
Yazdiklari bu kadar guzel seylerse, cok guzel seven bir sevgiliniz var demek ki. Kendini sevmeyen baskasini sevmeyi de bilmez, ne kadar sansli oldugunuzu dusunun. Ayrica o kadar eminseniz su anda icinizi 'acitan' sey aslinda egonuz, ego bu sekilde icin isine girince her seyi bok ediyor, bunun uzerine dusunun, kiskanclik da kendine guvensizlikle alakali daha ziyade, eger boyle bir hisse de bunun uzerine dusunun, bu kadar.


  • kassiopeia  (21.02.20 02:15:19) 
gecer gider, hic takilma.
sevmek ne guzel.
sevgilinin nefret ve bayagilik dolu sozlerini okursan bir gun, o zaman uzul.
  • ebabil curnatasi  (21.02.20 05:19:15) 
Sozluk bir yerde gunluk gibi bir sey. 15 sene onceki entry'lerimde neler var neler. Esim nickimi de biliyor.

Gecmis gecmisde kaldi. Bir seyler hissetse silerdi onlari. Emin ol umrunda bile degildir. Eger sen kuruntu yapip bunun uzerine gidersen o zaman isler kotulesmeye baslar.
  • brkylmz  (21.02.20 07:39:09) 
bence sevgilin o girileri unutmuş bile olabilir. zira insan devamlı geçmişe gidip aa ne yazmışım diye bakmıyor. ben de bu tarz girilerime denk geldikçe siliyorum açıkcası. bir de birşeyleri didikledikçe can sıkıcı detaylar çıkıyor insanın karşısına. hiç gerek yok


  • gazozailacatmauzmani  (21.02.20 08:57:52) 
içinizin burulması çok insanii.. hiç kendinize yüklenmeyin biraz zaman verin geçicek...


  • takunyali kokos  (21.02.20 09:40:52) 
Ben olsam benim de icim burulurdu, normal böyle hissetmeniz.
Eski iliskisi, hele bir de genclik zamaninda sevdigi birisiyse duygularinin o zamanlar yogun olmasi, oturup onun icin entry yazmasi normal.
Üniversite hoslandigim cocuklar icin ne kadar hislendigimi hatirliyorum. Tamamen yasla alakali. Simdi tesadüfen bir yerde görsem selam vermemek icin arkami ceviririm.
  • chitosan  (21.02.20 10:27:01) 
Bence de hissettiklerin çok doğal, çok insani.

Ben farklı olarak şunu söylemek için geldim. Yerinde olsam ona tanıdığım alanın devamı için onu engellerim ve hiçbir entry'sine bakmam. Yoksa bu durum senin için de kötü olabilir. Sürekli kendini sanki eski sevgiliyi stalk'luyormuş gibi bir konumda bulabilirsin.
  • himmet dayi  (21.02.20 11:57:39) 
eski sevgilisiyle ilgili bir dolu entry var ve seninle ilgili yoksa o zaman düşünmeye başla.


  • anais  (21.02.20 12:05:20) 
Bence orada hisleri değil de kendini ifade etme biçimi, yazma stili çok güzeldir ve silmek istememiştir. Benim de mesela eski bir sevgilime ait hislerimi yazdığım sayfalarca yazı var, geçenlerde elime geldi okudum hoşuma gitti, kendimi takdir ettim bu kadar güzel yazılabilirdi ancak diye. Şuan hiçbir bağlantım-hissiyatım yok ama kendimin o halini çok güzel anlatmışım bu yüzden silmek istemedim, atmak istemedim. O da o şekilde yapmıştır bence. Yine de etkilenmeniz çok doğal, herkes eşini kıskanır.


  • megalomaniac  (21.02.20 13:02:42) 
cehalet mutluluktur.


  • legalize marijuana  (21.02.20 13:03:24) 
hissettiklerin normal ve olması gerektiği gibi bence de.

benim de kim bilir ne saçma sapan entrylerim var zamanında yazdığım.
unutunca kalıyor öyle.
eski yazarsa hatırlamıyor bile olabilir.
bir de, senin için yazmadıysa moralini bozma sakın, çünkü mesela ben eskiden pıtır pıtır her şeyi yazarken, artık yılda 2 entry falan yazarsam yazıyorum en fazla.

ya da her gün entry girecek olsam, yine de özel hayatımla ilgili yazmam artık.
o yüzden bu durumları kıyaslama, zamanında yazılmış bitmiş.
burukluğun sevgilinle iyi zaman geçirdikçe, eğlenip güldükçe kendiliğinden geçer.

edit:
@anais: 35+ fazla, 28-30+ daha doğru bence.
  • blatta hiberna  (21.02.20 19:46:17 ~ 20:34:20) 
sevgilin ve sen 35+ iseniz bir üstteki yorumu dikkate alabilirsin, değilseniz alma.


  • anais  (21.02.20 20:25:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.