[]

Ürkek bir kadına nasıl yaklaşmalı?

Daha önceki sorumda bahsetmiştim hoşlandığım kızın vücudunu beğenmediğini ve bu yüzden çekindiğini ilişkiye başlamaktan. Biraz daha yakınlaştık bu süreçte ama bahsettiğim sorun devam ediyor. Kendisiyle düzgün bir ilişki istiyorum yani buna cinsellik de dahil. Hem onu beğenmeyeceğimi düşündüğü için hem de geçmişinde yaşadığı küçük deneyimlerden dolayı biraz ürkek bu konuda. Tam bir deneyimi olmamış ama olumsuz küçük şeyler yaşamış. Utanıyor biraz onu çıplak görmemden falan. Günlük hayatta açık sözlü, konuşkan, girişken, neşeli biri yani sadece yakın ilişkilerde böyle bu çekingenlik hali. Nasıl yaklaşayım? Onu ürkütmeden nasıl ısındırabilirim bu tarz konulara? Daha önce böyle birinden hoşlanmamıştım hiç bilmiyorum pek böyle şeyler nasıl olur nasıl davranmak gerekir. Yaşı 22. Düzgün yorumlarınızı bekliyorum lütfen benim için önemli bir konu.




 
Kız daha 20lerinin başında. Belki de ilişkiye girmek istemediği, bu yakınlaşmaların bir sınırı olmasını istediği için bu şekilde davranıyor olabilir. Belki yanınızda rahat olduğunu hissetmiyor, sizden çekiniyor. Ya da sizinle bir şeyler yaşamak için size güvenmiyor. Belki duyguları bir şeyler yaşamak için yeteri kadar yoğun değil.

Bir iki seneyi aşmış bir beraberliğiniz varsa bu duyuruya anlam verebilirim. Ama yeni yeni bir sevgililikte sanki kızla bir şeyler yaşamak için aşırı ısrarcı davranıyor gibisiniz. İnsanlar tanışır, birbirlerinden hoşlanır, zaman içersinde de yakınlaşırlar. Bir taraf diğer tarafa karşı ısrarcı olmamalı.

Kızdan gerçekten hoşlanıyorsanız, seviyorsanız bu konuyu zamana bırakın. Aranızda ne olacaksa zaman içersinde kendiliğinden gerçekleşmeli.

Birde ilişkide sizin için cinsellik baya önemli ve illa olması gerekiyorsa belki bu kızla görüşmemeniz lazımdır. Cinsellik yaşamak için kızı cinselliğe ısındırma çabası hiç hoş değil.
  • GoodMorningTeacher  (21.02.20 01:10:03) 
kızı istiyorsan bu sorun zamanla çözülür. ama ben olsam uğraşmazdım. çünkü uzun ve yorucu bir süreç.


  • tabii lan manyak mısın  (21.02.20 01:14:54) 
Kesinlikle bedenini beğendiğini ifade et. Dile dök yanı. Kalçaların çok güzel de örneğin. Yada kendi bedenine dair utandığı şeyleri başka örneklerde karşılaşinca onlarla ilgili güzel şeyler de söyleyebilirsin. Bir de görülmeden çekiniyorsa, görmenin seni erotik olarak etkilemediğibi fakat dokunmanın etkileyici olduğunu söyleyebilirsin. Ama sahiden bu iş dilde çözülüyor. Bedeniyle ilgili olumlu şeyler söyle ve neyi görecek olursan ol bu hislerinin değişmeyeceğini bir şekilde ifade et.


  • velvetmorning  (21.02.20 07:50:54) 
Karanlıkta sevişme teklif et. Zifri karanlık olursa birbirinizi bile bulamazsınız ama.


  • neymis  (21.02.20 08:16:59) 
bu tarz durumlarda hadi ne zaman yakınlaşacağız gibi bir tavır takınmasanız bile, sürekli bu beklenti içinde olmanız onu geriyordur zaten.

siz haksızsınız demiyorum asla ama yaşla alakalı bence bu çekingenlik. zamanla bu çekinmeler geçicektir. bu noktada size düşen arkadaşlarında dediği gibi onu sıkıştırıyo gibi hissettirmeden beğendinizi söylemektir.

ha zorunlu değilsiniz tabi ki kimseye özgüvenini kazandırmak zorunda değiliz ama seviyorsak ve değer diyosak yapmalıyız.
  • takunyali kokos  (21.02.20 09:45:58) 
@Good Morning +1

Muhtemelen kiz bunu yasamak icin hazir degil.
  • chitosan  (21.02.20 10:21:59) 
GoodMorningTeacher + 1

ayrıca kendisiyle şeffaf bir iletişim kurun. bu konuda destek olmak istediğinizi ama bu destek çabalarınızın asla ısrar veya manipülasyon içermediğini, zorlamada bulunma amacınız olmadığını tane tane anlatın.

sonra kendisine bu konuda birlikte araştırmalar yapmayı önerin. onu bu konuda cesaretlendirmeye çalışın. mesela beden olumlama ile ilgili kaynaklar bulun, kendisi mi okumak ister yoksa birlikte okumak mı ister gibi gibi seçenekli bir şekilde sorun.

spor ve benzeri ile kendini daha iyi hissedebileceği alanlar varsa bu konularda önerilerde bulunabilirsiniz.

çok travmatik şeyler yaşadıysa uzman desteği almayı düşünebileceğini, kendi bedeniyle ilgili bu hissiyatının hayatının ilerleyen dönemelrinde her türlü sosyal ilişkisini, kişisel motivasyonu etkileme ihtimali olduğuyla ilgili sohbetler edin.

bence dikkat etmeniz gereken en önemli noktalarda biri, bütün bunları kendisiyle paylaşırken nasihat modunda değilde, çözüm odaklı, birlikte hareket etmeye istekli öneriler şeklinde anlatın.

ama sakın unutmayın, bütün bunlar o isterse yapabileceğiniz şeyler. o adım atmak istemiyorsa siz hiç bir katkı sağlayamazsınız.
  • Phoebe  (21.02.20 12:07:35 ~ 12:09:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.