[]

araç kiralamada uzman sorusu

merhaba, şimdi benim 800 tl'lik kredi kartım var. internetten aracı kiralayacağım ama 750 tl bloke koyacaklar + 300 tl araç kiralama ücreti var. şimdi bu ikisi toplanınca limitim yetmiyor. internetten aracı rezerve ederken hangi ücreti alıyor? yani bunu şu yüzden soruyorum: dyelim 300 tl olan araç kirasını alıyorsa ben hemen o parayı ödeyip kapatırım böylece 750 tl'lik blokeyi de karşılamış olurum. ücretleri nasıl alıyor bu kiralama sistemleri?




 
kartında başka harcama yoksa gitmeden önce 300 lira yatır limitin 1100 olur zaten. varsa da ona göre hesaplayıp limitini aç işte.


  • hadsafhada  (20.02.20 22:46:55) 
@hadsafhada o şekilde yani para yatırarak limit artırılıyor mu?


  • iddaaci  (20.02.20 22:56:39) 
kendin cevaplamışsın zaten sorunu. internetten sadece araç ücretini çekiyor evet. o yüzden ödeme yaptıktan sonra tekrar o parayı koy kredi kartına limitin eski haline gelir. provizyonu ofiste alıyorlar.


  • belirsizlik  (20.02.20 23:07:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.