[]

Gripken daha hızlı iyileşmek için neler yapıyorsunuz?

Uzun suredir ilk kez böyle hasta oluyorum; 5 gün oldu hala ilk günkü gibi hastayım. Doktorun verdiği ilaçlari kullanıyorum, bol bol dinleniyorum ama geçmedi bir türlü.

Daha hızlı iyileşmek için içtiğiniz çaylar vs var mı? Ben pek anlamam bu tarz şeylerden; limon, zencefil, elma, bal karışımı yapıyorum ama bir ise yaramıyor sanırım. Siz neler yapıyorsunuz? Ozellikle boğaz ağrısı ve öksürük için tavsiye verirseniz sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden herkese.


 
günlük 1000 mg C vitamini, bol su icmek ve dinlenme. bunun disinda yapacak fazla birseyin de yok.


  • VIPCH  (20.02.20 12:05:28) 
gribin ilacı istirahat :(


  • japon askeri  (20.02.20 12:07:10) 
Hemen söylüyorum hepsi on numero çözümler. Kulak zarımı patlatan enfeksiyonlu gribim için çok iyi gelmişti bunlar.

1) 1 ayvayı soyuyorsun. Kabuklarını 500 ml suda kaynatıyorsun. Bunu gün içinde sıcak sıcak iç. İçine tarçın çubuğu da atabilirsin.

2) 1 tatlı kaşığı tereyağını ve yarım çay bardağı pekmezi tavada/cezvede yağ eriyene kadar karıştır. Köpük köpük iğrenç bir şey olacak. Hafif ılıyınca azar azar gün içinde iç bitir bunu. Özellikle gece yatmadan önce gece öksürüğü için çok iyi geliyor.

3) Gerçekten mucize karışım: www.youtube.com

Ben bunların hepsini aynı anda yapmıştım çaresizlikten.
  • jacque  (20.02.20 12:11:47) 
su için. su için. su için... bol bol.


  • calucifer  (20.02.20 12:19:38) 
doktora gitmedim, rendelenmis zencefile bal ve karabiber dokup yuttum. sicak suya limon sikip ictim. bogazima bir tulbent doladim evde. disari da cikmadim, gecti 2 gunde.


  • jimicik  (20.02.20 12:37:40) 
sadece umca solüsyon kullanıyorum ek olarak. nurofen+umca 2.gün ayağa kaldırır 3.gün koşar oynarsın. umca hariç ne yaparsan yap 7-8 gün yatacaksın.. geçmiş olsun


  • Fayfa  (20.02.20 17:14:33 ~ 18:13:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.