[]

Ekranı kırık telefonu bilgisayara bağlama usb hatası kapalı erişemiyorum

Samsung telefon,dokunmatik gitti, ekran da gözükmüyor ama çalışıyor, bilgisayara bağladığım zaman ekran üzerinden onay veremediğim için dosyalar boş gözüküyor. telefon ayarlarına da gidemediğim için usb bellek kısmına dokunamıyorum. resimleri almak için ne yapabilirim. Donanım haber dahil bir çok forum gezdim sonuç alamadım




 
telefonu recovery mode'da açıp bilgisayara o şekilde bağlamayı deneyebilirsiniz. bazı telefonlar bu şekilde bağlanınca dosyalara erişim mümkün oluyor.


  • shadowfollower  (20.02.20 11:21:59) 
ekran hiç gözükmüyor


  • trendline  (20.02.20 11:24:07) 
ekran gözükmeden de recovery mode'a alabilirsiniz. fiziksel tuşlar sağlamsa ekran olmadan da gelmesi lazım. telefon modelini internetten aratıp recovery mode'a nasıl gireceğinizi öğrenin. açılırken belirli bir tuş kombinasyonuna basılması ile giriliyor.


  • shadowfollower  (20.02.20 11:31:57) 
alternatif olarak aşağıdaki gibi bir dock alıp telefonu bir monitöre, klavye/fare ikilisine ve flash disk'e bağlayıp dosyaları atabilrsiniz. telefonunuzun modeline göre girişini kontrol edin. arayınca daha ucuz alternatifler de çıkabilir, bu ilk karşıma gelen.

urun.n11.com
  • shadowfollower  (20.02.20 11:36:28) 
Ekran kırık olsada dokunmatik hala hissediyor olabilir.

Youtube ile o modelin pc bağlantı ve usb modu videolarına bakın, kabloyu takınca onay için ekranın neresine uyarı çıkıyor onu öğrenip işaretleyin.

Tuş kilidinin açık olduğunu bilip kabloyu pc takın ve o uyarıya denk gelen yere ekranda dokunun. Belki işe yarar.
  • John Bloor  (20.02.20 17:07:51) 
çok teşekkürler yemedi...


  • trendline  (20.02.20 17:48:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.