[]

Boya-badana-gri renk

Haftasonu yeni taşınacağımız evi kendimiz boyamaya karar verdik. Gri renk düşünüyoruz ama içinde başka renkler olmayan nötr gri olsun istiyoruz veya azcık sarı barındıran bir gri olabilir. Bu tonlarda önerebileceğiniz bir renk var mıdır? Salon ve yatak odası eşyalarımız gri-ceviz mobilya açık ve koyu antrasit iki kanepe. Çalışma odamız ikea l koltuk, ikea beyaz kitaplık ve çalışma masası.
Farklı renk önerileri ve boya tekniklerine de açığız. Dokulu/desenli tarzlar da hoşumuza gidiyor bir duvarda kullanabiliriz belki.
Jotun'un renkleri güzel ama pahalı, dyo kullananlar biraz pişman. Fiyat/performans ve renk deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok seviniriz.

Teşekkürler

 
çalışma odam antrasit, yani koyu gri diyebiliriz.
filli boya'nın boyası, çok memnunum.
bütün ev boyandığında bile ev boya kokmadı.

hazır boya değil, karışım hazırlatırsanız istediğiniz rengi yaparlar.
ama sanırım biraz daha pahalı olabiliyor o şekilde.
  • blatta hiberna  (20.02.20 09:59:51) 
Biz de filli boya diye düşünmüştük. Bahsettiğiniz karışımları KOçtaş gibi yapı marketler yapıyor sanırım değil midir?


  • gergedan  (20.02.20 10:02:42) 
istediğin her rengi yapar boyacılar. ben marshall dan deniz yıldızı, rıhtım ve yanık portakal renklerini aldim. üç ve iki renk yaptım odaları. her ışıkta farkli gorunuyor renkler. internette aydınlatma tipine göre nasıl göründüğünü bulabilirsin.


  • hasmetizm 2046  (20.02.20 10:23:13) 
koçtaş ve bauhaus'ta da renk karışımları yapılıyor, ama filli boya yok sanırım.
başka markalar var, isterseniz onlara da bakın.
filli boya için filli boya bayii olan nalburlara gidebilirsiniz.
  • blatta hiberna  (20.02.20 12:25:02) 
Ağırlıklı boya satan bütün nalburlas karışım yapıp veriyor artık, hazır boya stoklamak pek mantıklı değil. Bölgenizde yakın bir nalburda kesin vardır, yapı marketlere kadar gitmeye gerek yok.


  • John Bloor  (20.02.20 17:12:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.