[]

Sosyal çevre

En yakın arkadaşıma artık tahammül edemiyorum , 10 yıllık bir geçmişimiz var ama artık bana gerizekalı geliyor, ki öyle gerçekten çünkü sürekli dolandırılır başına garip şeyler gelir , saf değişik bir tip ve benim en yakın arkadaşım bu adam, 10 yılda ne yaptım diye bakınca en yakın arkadaşımın zekasıyla doğru orantılı, bu kadar yerdiğim yeter çocuğu herkesin kendi hayatı ama ben artık kendimi onun yanında rahatsız hissediyorum , muhabbeti hayata bakışı konuyu açtığı ve bitirdiği noktalar bana çocukça geliyor, bana bir aydınlanma mı geldi bilmiyorum ama evde 12 yaşında kardeşimle muhabbet etmek gibi bişe , diğer arkadaşlarımda aslında bundan farksız, biri günde 3 4 tane farklı kızla birlikte plur tek muhabbeti sex ve 3. Sınıf youtube komik videoları, dırzo dayı, kekomanci x , siirtli amca küfür show falan, tabi onlarla o kadar yakın değilim, son dönemde entelektüel biri ile tanıştım bir şekilde ortak farklı bir noktamız vardı, bu eleman benim ve arkadaşlarımın ne kadar salak olduğumuza inandırdı diyebilirim, benim istediğim buymuş aslında, ama tabi ego problemi büyük sıkıntı bu gibi kişilerde anormal ego oluyor ve bende de hiç yoktur, bana hayata dair fikirleri olan boş konuşmayan derdi olan insanlar lazım, beni heyecanlandıracak arkadaşlarım olsun istiyorum, ben mevcut arkadaşlarımdan utanıyorum, dünyaya daha farklı bakıyorum ama çocukluktan beri asosyallikle sosyal fobiyle boğuştuğum için benim için en zor şey hep yeni insanlar tanımak oldu, en aptalı ile 10 sene geçirmemi lütfen yargılamayın ama çıkmazdayım , hiç arkadaşım yok , hep evdeyim, çağırdıklarında işim var diyorum , daha fazla beni aptallaştırmalarına izin vermeyeceğim.




 
okul degistirdiginde ya da bir ise girdiginde, ya da is degistirdiginde yeni arkadas cevrelerin olur. bu arkadaslara mesafe koy tabii. hepimizin arkadas cevreleri degisiyor. 10 yil once cok iyi oldugumuz biri bugun genelde ayni yakinlikta degil.


  • ebabil curnatasi  (20.02.20 05:14:43) 
Benim sevgili yapmaya ihtiyacım var sanırım, daha çok duygusal bir boşluk içgüdüsel bir sıkıntı gibi bendeki, ama daha önce hiç kız arkadaşım olmadı, sevgilim diyip beraber nefes alıp verebildiğim birinin eksikliği belkide beni yiyip bitiriyor.


  • docrivers  (20.02.20 05:19:54) 
bana hayatından tamamen çıkardığında pişman olup özleyeceğin biriymiş gibi geldi. arayı açabilirsin ama şu an en yakın dostum dediğin kişiyi hayatından çıkartma.


  • baharat  (20.02.20 09:17:12) 
çevreyi geliştirmek, yeni insanlarla zaman geçirebilmek çok iyi tabi ama var olan çevreyi de yıkma derim. her gün görüşmezsin ama darlandığında arayacağın kadar bir ilişkin olsun derim yine de.


  • gazozailacatmauzmani  (20.02.20 09:23:51) 
hocam nokta diye bir şey var, paragraf var. okurken nefessiz kalıp bayıldığımdan oksijen gitmiyor şu an beynime.

işe yaramayanı hayatından çıkar, kimse kimseyle zorla arkadaş olmuyor.
  • lcha  (20.02.20 10:52:50) 
Ben öyleleriyle mesafe koyuyorum arama mümkünse de tüm iletişimi kesiyorum. En son okulda sürekli birlikte takıldığım ve mezuniyetten sonra da sürekli iletişim içinde olduğum kafa dengi arkadaşımla artık çekilmez duruma gelen trol muhabbetlerinden dolayı tüm iletişimi kestim. Ondan başka yakın olduğum arkadaşım kalmadı yalnız kaldım ama pişman değilim yine olsa yine yaparım. Canınızı sıkıyorsa şutlayın gitsin, kimse sizden üstün değil.


  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (20.02.20 16:33:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.