[]

Ankara'ya tasinmak

Daha once arkadaslarimin yanina geldigim kadar biliyorum, semt semt seklinde bir bilgim yok ama

-1.5k 1.6k kadar kira verebilirim, 1+1 2+1 olabilir
- esyali ve nispeten eli yuzu az da duzgun olan, genc agirlikli ve bilinen yerlere ulasimin kolay oldugu semtleri soyleyebilir misiniz nerelere bakayim?

sahibinden'e bakiyorum sadece yasamkent konutkent falan cikiyor hep buralar neresi uzak galiba merkez yerlere?

tavsiye ettiginiz facebook gruplari vs de varsa soylerseniz cok mutlu olurum

 
O paraya Emek-Bahçelievler'de çok rahat ev bulursunuz. Başka yere bakmayın hiç.


  • jacque  (20.02.20 00:15:25) 
neden ankara'ya?


  • bilinmeyen artist  (20.02.20 00:17:36) 
esyali diye sart kosarsaniz secenekleriniz kisitlanir ve kazik yeme ihtimaliniz artar. kiradan tasarruf edip o parayla kendi esyani almak %90 daha mantikli.


  • hot potato  (20.02.20 00:19:26) 
100. yıl, ayrancı, esat, emek, bahçeli. evler genelde eski ama ortam güzel, ulaşımı rahat.

yaşamkent, konutkent, eryaman, batıkent emekli yerleri gibi. yani güzel sakin falan ama arabasız olmaz ve canlı değil.

çankaya ve yenimahalle harici bir ilçeye bakmayın.
  • plutongezegendegilmi  (20.02.20 00:23:09) 
bi de facebook grubu olarak: www.facebook.com

daha çok ev arkadaşı muhabbeti dönüyor ama belki işinizi görür.
  • plutongezegendegilmi  (20.02.20 00:29:51) 
@bilinmeyen

aslinda ankara olarak sinirli degil ama ankara izmir istanbul arasindan su an mantikli geliyor, bilmiyorum istanbulda gerci durumlar nedir
  • Lusid*  (20.02.20 00:29:59) 
bence ayrancı ve esat taraflarına bi bakın derim.


  • kablelvuku  (20.02.20 08:45:00) 
biz geçen martta güvenlik caddesi üzerinden ev tuttuk. 3+1, merkezi ısıtma, otoparkı falan da var. 1500+300 aidat tunalı'ya, kızılay'a 10 dakika yürüme mesafesinde, çevre profili: memur emeklisi, öğrenci ve elçilik çalışanları karışımı oldukça memnunuz ancak binalar bayaa eski koku ve ses sorunu olabiliyor. Haftada bir aile ziyaretinde ancak arabayı çıkarıyoruz onun haricinde ihtiyacımız kalmadı. Remzi Oguz Arık mahallesi diye geçiyor bakmak istersen.


  • mirty  (20.02.20 08:54:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.