[]

Saç Dökülmesi İçin Çözüm Önerileriniz?

merhaba arkadaşlar saçlarım gittikçe döülüyor,şu an sadece alnımın yanları açık ama ben bunu durdurmak istiyorum. genetikse de yavaşlatmak istiyorum. ne önerirsiniz veya hangi şampuanları ullanmalıyım sizce?




 
Şampuanların hepsi hikaye. Saç dökülmesine karşıyım doğalım diyenlerin hepsinin içine bak saç döken şeyler dolu.
karbonhidrat dökülmeyi hızlandırıyor. Bol protein tüket. Benim deneyip memnun kaldığım bir serum içeriği var hatta ekşi şeylerden öğrendim onuda. Ara bul onu uygula. Hemen 3 5 gün uyguladım tamam yok. Uzun süreli yapacaksın,devamlı yapacaksın. Yoksa dökülüp gidiyorlar. Kel kalmaktansa uğraşmak daha iyi çünkü dökülünce dönüş yok. Ektirme falan diyorlar ama papel. Bir süre sonra onlarda dökülüyor ve tillahı gelse kendi saçın gibi olmuyor. En iyisi varolanı korumak.

  • x571  (18.02.20 19:51:18) 
Öncelikle hoşgeldin, bu soruyu sorduğuna göre saçların asla dökülmesin istiyorsun ve henüz yolun başındasın. Saçlarını kurtarmak için çok fazla para ve zaman harcayacaksın şimdiden yolun açık olsun... Sana 10 yıldır saçlarımı korumak neler yaptığımı anlatmak isterdim fakat zamanım yok. Bu forum benim hayatımı değiştirmişti, boş vakit bulduğundan yazılan her şeyi oku.

www.sacimindoktoru.com
  • kanlakarisikyagmur  (18.02.20 20:00:25 ~ 20:01:25) 
Mavi serum diye birşey var belki onu deneyebilirsiniz.


  • simsey  (18.02.20 22:18:34) 
Propecia finastraid sonrasında da saç ekimi. Kalanı hikaye. Para tuzagi. Mavi su diyorlar onun içinde de finastraid var aman dikkat.


  • monkey  (18.02.20 23:14:16) 
Dostum derhal kaliteli bir dermatoloji kliniğine gidip saç testleri yaptır. Eğer genetik etmenlere bağlı olarak dökülmüyorsa, sebebini bulup ilaçla engelleyebiliyorlar.

Onun dışında kürüydü, serumuydu deneme yanılma yöntemiyle çok uğraşırsan daha hızlı döküldüğünü göreceksin.

Dermatoloğun sözünü dinle.

Genetik ise dökülmeyi bir iki yıl daha geciktirebilirsin ama engelleyemezsin. Mantıklı olan hangi noktada saç ektireceğine karar vermek. Protez filan düşünme, o çok doğal bir yöntem değil.
  • faraza  (18.02.20 23:19:42) 
Cildiye hekimine muayene olmanızı tavsiye ederim. Problemin bir çok farklı sebebi olabilir buna hekim karar verecektir.


  • acebi  (05.07.20 18:32:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.