[]

Ritim istanbul

Studyo daireler 210 ila 250bin arası değişiyor ucuz olan köfteci yusuf tarafında yani metre kare olarak az değiller pahalılarına göre. Burasının konumu bence çok iyi hem kadıköye hem de tuzlaya yakın ama aidatları çok yüksek bu konuda bi düzenleme var mı ya da olur mu? Bir diğer sorum ise bu evlerin faizler düşmeden önceki piyasasını bilen var mı 6 8 ay önceki fiyatlar çünkü 3 tane daire gezdirdi emlakçı 30lu katlarda aynı daireler aynı kişinin ama kat arttıkça 10 bin 10 bin arttırıyo biraz da tutturabildilerine gibi bi hal var. Çok iyi kazık yerim bu konuda malım.




 
evin parasını aidata böl, neredeyse kredi taksidi öder gibi aidat ödüyorsun, evi aldın diyelim 10 senede bir ev parası ödeyeceksin ya da 15 senede. özetle bu tür aidat kazıklı sistemlerden uzak dur.

millet boşuna satmak istemiyor.
  • hem şişko hem deli  (18.02.20 18:02:50 ~ 19:43:53) 
Şu an stüdyo dairenin aidatı 530 lira senede düz hesap 7bin lira yapıyor


  • yeliz adeley  (18.02.20 18:42:29) 
Oranın yorumları çok kötü hiç tavsiye etmem


  • neferkitty  (18.02.20 19:10:49) 
O aidat tamamen keriz silkeleme. Yani 1 açık 1 kapalı havuzu, ufaktan spor salonu ve bunların temizlik ve resepsiyona bakan kişisi olan ve 3 gündüz 3 gece toplam 6 güvenliği olan 200 daireli bir sitede 140m2 bir daire aidatı 200-250 tl. Varın buradan bile nasıl bir kar marjını ellerinde bulunduruyorlar siz düşünün.


  • filipis  (18.02.20 19:13:37) 
Başka böyle adadıt düşük bi yer yok ki 1 1 alsan tuzlada kira parası kadar aidat çıkıyor 750 lira civarı aydınlıda o paraya ev var. Emlakçıyla gezerken açtım ekşiyi şikayetleri tek tek okudum emlakçı bir tek köfteci yusuf şikeyini haklı buldu diğeri hakkında bize öyle bi bilgi gelmedi dedi. bir tanesi giderlerin kokmasıydı ki ev leş gider kokuyordu emlakçı da ilk defa şahit oluyorum dedi.


  • yeliz adeley  (18.02.20 19:21:00) 
emlakçıya çok güvenme.

dumankaya fetöcü olduğu için proje el değiştirmiş, ne olduğu belli değil. ekşide söven arkadaşın dediklerinin yarısı doğru olsa yine büyük problem. kimse kimseye malını değerinden aşağıya vermez aciliyet vs. olmadığı sürece.

düşük aidat vermek istiyorsan normal sitelere bak. rezidans ayağına milleti sikiyorlar.
  • mattiadestro  (18.02.20 19:47:56 ~ 19:48:48) 
Evet bi de işin dumakaya kısmı var ben dumankayanın olduğunu bilmiyodum daire bakmaya vıkarken asasörün orada yazıyodu duyuruda bilmem ne @dumankaya.com.tr mail atın yazıyodu bi duyurda. Bi de fetöcü olma ihtimali var burdan ev alınca


  • yeliz adeley  (18.02.20 19:59:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.