[]

Tyt ve ayt için kaynak önerisi

En son 2010da bu düzeyde sınava hazırlandım. 2016da lise kpss ile memur olunca yarım kalan okulu da bıraktım. Tekrardan çalıştığım şehirde üni okuyacağım, sınava kaydoldum. Eskide mesela kpssde ihtiyaç ve össde güvender falan gibi işin ehli kaynaklar vardı gene var mı öyle yayınevleri? Yoksa da yeni sistemde hangi yayınevleri daha genel geçer bilgi verebilirseniz çok şahane olur Romalılar.




 
Sosyal bilimler dersleri için limit ve paraf

Matematik için yeni nesil sorular 345 ve çözüm yayınları.

Bilgi sarmal da güzel.

Karekök soru biçimini yenilemedi ama sözel dersler için uygun.
  • black holes in the sky  (17.02.20 20:20:46) 
Öhöm öhöm.. Bu konuda çok deneyimliyim (ne yazık ki)

Sayısalcıyım ama edebiyat türkçe kısmında limit çok revaçta.

Matematik için 3-4-5 tartışmasız çözülmesi gereken yayın.

Fen kısmı için palme alınmalı özellikle biyoloji için.

Karekök bir diğer temel direğimiz sayısal alanında.

Apotemi fasikülleri çok seviliyor fakat ben çap'tan yanayım nedense.

Sınav' ın denemesini çözdüm güzel değildi önermem.

Soru sorma imkanınız varsa yüzde yüz ün üçgenlerini çözmenizi öneririm. Eğer yoksa bu saydığım tüm yayınlar video çözümlü.

Sonuç yayınlarının fizik fasikülleri gayet iyiydi 11. Sınıf. (Video çözümlü) nihat bilgin de çözmüştüm kötü diyemem ama zaman geçti hatırlamıyorum ama bitirebilmiştim ve önerilir genelde.

Deneme olarak teas press, yayın denizi, bilgi sarmal, palme, karekök, 3-4-5. Bunlar son 4 yılın herhangi birinde pik yapmış yayınlar. Yayın Denizi özellikle 2-3 sene önce hız ve renk serisi matematikte baya popüler olmuştu.

Sayısalı da size şöyle özetleyeyim yeni sistemi. Türkçe iki şık arasında bırakan dil bilgisi ve paragraf dengeli olan bif sistemde şu anda. Bence kaliteli ve güzel soruyorlar çıkmış soruları çözün derim son beş yıl. Soru kalıpları aynı neredeyse gördükçe deneme seçimini daha iyi yaparsınız.
Matematik çok uzun sorular tyt kısmında, sona bırakmayı planlıyorum çünkü yetişmeme ihtimali yüksek. Bende ve çoğu kişide bir saatten fazla zaman alıyor. Son dört yıl böyle.
Fen kısmı da basite indirgenmiş durumda. Tytde özellikle formüllü çözebileceğiniz soru sayısı az zaten 20 soru. Günlük yaşamdan kesitler üzerinden soru sormayı çok seviyolar. Aslında bu açıdan kötü çünkü sen formülsel çalışıyosun ama sana dikkat etmediğin basit şeyleri soruyorlar. Hipotez aşamalarını sormaya bayılırlar. Son dört yıl bu sistemde soruyor.

Hepimiz için hayırlısı
  • katunca  (17.02.20 22:56:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.