[]

Maaş Hesaplama

Net tutarı girerek brüt ücreti, ve buna yol ve yemek ücretini ekleyerek giydirilmiş brüt ücreti hesaplamaya çalışıyorum ve kanser olmak üzereyim.

Yüz tane sitede denedim bütün bu gerizekalı siteler net ücreti girdiğim halde üzerine agi ekleyip ele geçen miktar diye bir beyin özürlü miktar çıkartıyorlar. Ve hesaplama yapamıyorum bu yüzden. Bir tek şu site istediğim gibi hesaplama yapıyor.

brutmaas.net

Maaşı girdiğimde agi'yi içinde hesaplıyor yani maaş kısmı aslında net ücret oluyor. Ama buna da yol ve yemeği ekleyemiyorum bir türlü.

Bu işler için bildiğiniz bir uygulama ya da site var mı?

 
yol yemek bordroda gözükmüyorsa hesaba katılmaz zaten onları elle ekleyeceksiniz


  • argent dawn  (17.02.20 17:48:43) 
bu verdiğin sitede sağda "gelişmiş" diye bir buton var. orada değişken gelirin altında ikramiye - yol - yemek vs var. oradan girsen olmuyor mu_?


  • co2s2  (17.02.20 19:54:55) 
22.000 TL'ye kadar %15; 49.000 TLye kadar % 20 180.000 TL ye kadar %27 diye gider bu senenin vergi dilimleri.
örneğin sizin brüt maaş 6 bin.
Ocak ayı 6bin*0,85: net maas + yol+yemek
Şubat ayı yine 6 bin *0,85: net maas + yol+yemek
ne zamanki kümüle de 22bin tl yi aşar maaşınız o zaman vergi dilimi değişir. Yani bu örnekte 4. ayda 6bin* 0,8 : net maas + yol+yemek.

Bu şekilde netten brüte gidebilirsiniz.
  • delidiyorum  (18.02.20 09:10:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.