[]

haftasonu gitmelik uygun yurtdışı rotaları

nisan cuma gıdıp ptesı donmelı bi yerlere kacalım dedık vizesiz. beyruta baktık ama otel ucak e orda yeme ıcmesı derken kol gibi hesap cıktı.

gıdıp aksam guzel bır kac mekanda ıcıp gunduzlerı gezebılcegımız uygun fıyatlı vızesız nereye gıdebılırız?


 
Batum


  • lcha  (17.02.20 13:50:09) 
gitmediyseniz en iyisi belgrad. gezip tozmak için açık/kapalı alternatif çok. eğlence mekanlarında da aynı şekilde fazla seçenek var. karadeniz taraflarındaysanız ulaşım masrafı çok olmayacağı için batum iyi bir seçenek ama uçağa atlayıp gitmeye değmez. ne beklediğinize göre değişmekle birlikte saraybosna da belgraddan geri kalmaz. bunlar dışında kiev, lviv, üsküp, karadağ'ın bir kaç şehri bir tık daha aşağıdaki alternatifler.

en büyük masraf ulaşım olacaktır o yüzden uçak kampanyalarını takip edip ona göre hareket ederdim şahsen.
  • hadsafhada  (17.02.20 13:57:17) 
Kibris


  • kveldulv  (17.02.20 15:50:37) 
tam olarak o tanıma uygun ve ucuz yollu şehirler aşağıdaki şekilde. (öncelik sırasına göre tercih edin)

kyiv>belgrad>tiflis>lviv>üsküp
  • soluk gecenin hikayeleri  (17.02.20 16:54:41) 
her türlü kiev > belgrad


  • kanlakarisikyagmur  (17.02.20 20:17:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.