[]

Schengen İçin Sağlık Sigortasının Aslı

Merhaba daha once schengen aldim, Italya'ya basvuracagim. Sigorta policesinin kaseli orijinalini istiyorlar mi, yoksa uzaktan yaptirip PDF olarak sunmam yeter mi? IDatayi aradim ama kimse acmadi malesef.




 
Bazıları ıslak imzalı istiyor evet ama pdf le gidip geçildiğini de çok gördüm. Acentenizden isteyin bölge md lüğünden kaşe imzalısını hazırlayıp versin size.


  • erty_ksk  (17.02.20 13:08:54) 
ben çıktısını verdim italyaya 2019 sonu.


  • kveldulv  (17.02.20 13:15:53) 
gecen hafta yunanıstana basvuru yaptık, ekimde de almanyaya yapmıştık. ikisi de ıslak ımzalı aslını ıstedı. artık boyle dedıler


  • polypropylene  (17.02.20 13:34:48) 
"Öngürülen yolculuk ve Avrupa Birliği’ne üye ülkelerde kalınacak süreyi kapsayan, sağlık sorunları,
acil tedavi, hastanede yatış, hastalık ya da vefata bağlı yurda dönüş masraflarını karşılayabilecek,
en az 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası" yazıyor belgelerde sadece.
  • piremses  (17.02.20 14:31:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.