[]

date sorusu

allah aşkına yardım edin şu naçar kula.
hahaha.
şaka bi yana. anlatıyorum. heyecanlı bi durum söz konusu.

şimdi norveç'te, baya kalburüstü bi restaurantın müdürüyle date'e çıkıyom. bu cuma.

ilk yabancı milletten date'im olacak.

ne giyeyim.
ne diyeyim.
ne yapayım.
ne yapmayım.

abi harbiden ne giycem? very expensive diyo yere. of.. bunlar zaten ayrı zengin.

tamam sakinim.
ama bi?iyy diyin ya.

of ingilizce konuşamıyorum ben ya.
ama evet. şef daha havalı olurdu.. bi de çok komik değil mi çalışanlar diyecek ki 'abi yine getirdi kızı kodugum' ahahaha. kaçtır allah bilir. neyse belki orda olmaz bilmiyorum. olsa komik amaaaa.


ne diyonuz? ertelicem ya. o derece. heyçan yaptim.

 
Sade giyinmek her zaman kurtarır.düz sade bir elbise ya da jean üzerine şık bluz yeterlidir,sakın düğüne gider gibi hazırlanma :) ingilizce konuşamıyorum derken, akıcı konuşamıyorum demek istedin sanırım.ama bu dert edilecek bir şey değil, ben de yurt dışındayım 1yıldan fazladır ve insanlar ingilizcenin ikinci dilin olduğunu anladığında,öğrendiğinde çok daha anlayışlı oluyorlar, yani gerilecek bir durum olmuyor.ama adamın çalıştığı yere seni yemeğe götürmesi hoş olmamış,profesyonellik sıfırmış.


  • astrid  (17.02.20 03:07:31) 
adamin yemegi ucuza getirmek icin calistigi yere seni yemege goturmesi mi yoksa "veri veri ekspensiv" seklinde hava atmasi mi daha kotu karar veremedim. kirolugun dini irki yok iste, kiro her yerde kiro.

ben olsam esofman giyip giderim ya.. hahah
  • cooperr  (17.02.20 08:31:23 ~ 08:32:34) 
ne giyeyim: little black dress denen şeyi dress down ederek giyin. Çok süslü, aksesuarlı vs olmasın. Veya skinny jeans, şık bluz, uzun kolye vs tarzı bir şeyler. Pinterest bu yüzden var.

ne diyeyim: naber, nasılsın. Restoran müdürü olmak ne demek? Severek mi yapıyorsun işini? Niye buraya geldik mesela bugün? Netflix'te ne izliyorsun? Başka bir iş yapıyor olsaydın ne olurdu? Türkiyeye geldin mi hiç?

ne yapayım: kibar olun, temiz olun.

ne yapmayım: adama ölüp bitiyormuş gibi yapmayın. Mekandan etkilenmişsiniz de sizi parayla pulla etkilemek mümkünmüş gibi yapmayın, restoran işte expensive olsa nolur, olmasa ne olur.
  • sopiro  (17.02.20 09:11:26) 
dil dile değmeden ahah..

Neyse giyim konusunda fit tipsen önerilerim:
slim fit kot,topuklu ayakkabı ve düz bir bluz ya da... mini siyah stretch elbise. etine dolgunsan elbise kloş olabilir.
  • lcha  (17.02.20 10:25:12) 
hahaha yok o demedi abi. oyle kaba degil de.
manzarasi cok guzel bi bak istersen dedi.
yazinca gordum :D
  • borisyellnikoff  (17.02.20 10:46:18) 
Mekân fazla kalburüstüyse dress code olabilir, kot pantolon riskli olur. LBD +1


  • kobuzchu kiz  (17.02.20 10:46:27) 
Google yorumlarına, ve fotoğraflarına bak. Bunlar bir fikir verebilir. Eğer bir fikir edinemezsen sade bir elbise giyin. Siyah her zaman toplayıcı bir renktir. Hafif bir makyaj, biraz fön, uyumlu bir ayakkabı (abartısız bir topuklu olabilir) ve işte hazırsın.


  • 1cay  (17.02.20 13:27:35) 
Pantolon giyme sakın. Elbise giyin, mümkünse transparanlıkları veya göğüs dekoltesi olsun hafif. Abartılı olmayan makyaj, abartılı olmayan ince aksesuarlar. Topuklu bot veya çizme giyin altına.
En güzel konuşulacak konu genelde seyahatler oluyor, çevredeki gezilecek görülmesi gereken yerlerden başlayın, Türkiye'deki turistik mekanlarla devam edin.

  • megalomaniac  (17.02.20 14:48:42) 
Fazla klasik olmayan, sporla klasik arasi bir elbise; büyük olmayan küpe, bileklik ya da kolye gibi takilar; hafif topuklu kisa cizme. Kiyafeti sade tutarsan makyajda tek bir seyi abartma hakkin var, ya gözler ya da dudak -kirmizi ruj- gibi.

Ben bir sürü Alman'la date'e ciktim. :D Koyu renk göz ve sac kombinasyonunu cok seviyorlar bence. Eyeliner ya da farla biraz bugulu bir göz makyaji yapip cildi temiz tutarsan sürekli iltifat edebilirler :D

Bol bol seyahat konusursunuz yabancilarla. Merak etme konu konuyu acar.

Uzun lafin kisasi; sade ama özenli olmaya calis.
  • chitosan  (17.02.20 15:04:31) 
siz erkek tarafı mısınız kız mı?


  • birdposing  (17.02.20 19:23:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.