[]

Fiziki altin mi yoksa banka altin hesabi mi?

Merhaba arkadaslar her ay ceyrek altin alip koseye koymak istiyorum. Ancak bunun icin altin hesabi acip bankadan mi almaliyim? Yoksa fiziki alip evde mi saklamaliyim? Altinlari uzun vadede degerlendirmek istiyorum.




 
Gram altın hesabı daha iyi.


  • Topalordek  (17.02.20 01:08:39) 
Soruya kaynama yapmak gibi olacak ama, neden gram altın hesabı daha iyi?
Fiziki altına göre ne üstünlüğü var?

  • anatomik  (17.02.20 01:54:09) 
Fiziki altını saklama riskli bir durum. Eve hırsız girerse bütün birikimin gitmiş olacak. Bankada kasaya koysan onun da garantisi yok. deprem olsa sel olsa bankadaki kasa kaybolsa yine gitti.
Banka hesabı daha güvenli. İstediğin anda telefon üzerinden satış ve alış yapabilirsin. Bazen alış satış arasındaki makas yüksek oluyor ama daha güvenli. E ski tarihli çeyrek altınları bazı kuyumcular 2-3 lira daha düşüğe alıyor.

  • care drogba  (17.02.20 09:56:49) 
Care Drogba'nın yazdıklarını yazmaya geri gelmiştim.


  • Topalordek  (17.02.20 19:01:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.