[]

Müşterilerim için Karşılama Mesajı ve Ulaşılamazsam Mesajları Dinlemek

Selamlar,

Yazılım işiyle uğraşıyoruz ve sadece 2 kişiyiz :)
Müşterilerimiz bizi sabit hattımızdan aradığında ufak bir karşılama mesajı bırakmak ve gelen müşterileri kendi cep telefonu hattımıza yönlendirmek istiyoruz. Eğer telefona bakamazsak da müşterilerimize mesaj bırakabilecekleri ve cep telefonumuzla sabit hattımızı arayarak mesajları dinleyebileceğimiz bir yapı oluşturmak istiyoruz. (Ya da bizi arayanları geri arayabileceğimiz bir sistem)

Bu tarz bir sistem için ne gerekir? Santral mi deniyor mu yapıya? Bu konuda pek bilgimiz bulunmuyor.

Sizin kullandığınız buna benzer çağrı yönlendirme/otoses/mesaj bırakma sistemleri var mıdır?

Bilgisi olan arkadaşlar yönlendirebilirse çok minnettar oluruz.

Sevgiler

 
anahtar kelimeyi veriyorum "bulut santral"


  • bilinmeyen artist  (16.02.20 19:38:58) 
voip için verimor telekomu tavsiye ederim. sanal santral içinde sesli karşılama, mesaj bırakma, cep telefonuna yönlendirme gibi özellikleri var.


  • scudman1  (16.02.20 19:56:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.