[]

Emlakçı Sahibinden'e ilan koyarken

Merhaba satılık bir ev için emlakçı ile anlaştık. Adam ilk anlaştığımızda ilan koymuştu. Geçenlerde noldu haber yok mu, kaç ay oldu dedim. Net bir şey yok dedi. Bir baktım o zaman ilan yok. Sordum. İlanlar aylık oluyor, süresi dolmuştur, güncellerim dedi. Belki de toplamda kaç gün ilansız kaldı.
Sahibindende bazı ilanlar aylarca duruyor. İlan koyma tarihi aylar öncesi oluyor. O nasıl oluyor peki? Öyle koyamıyor mu emlakçılar?
Teşekkür ederim.


 
ilani guncelle dediginde ilk konulan ilan tarihi gozukuyor. belli bir miktarda ayni kategoride ucretsiz ilan acma/guncelleme hakki var (kategoriden kategoriye degisiyor), boyle durumlarda ucret odenip ilan guncelleniyor.


  • bollocks44  (16.02.20 14:19:16) 
Teşekkür ederim. Şimdi koyduğu ilanda şimdinin tarihi gözüküyor. Güncellenemeyecek kadar fazla zaman mı geçmişti acaba, bu buradan anlaşılır mı?


  • artcilly  (16.02.20 14:24:47) 
emlakçı = karaktersiz/yalancı/sahtekar/........... bu liste böyle gider durur.

evinizin degeri satış durumu iyi olsa şuanda evinize çoktan müşteriler dolardı. sanırım sizin eve istediğiniz deger yüksek yada evinizin konumu durumu itibari ile şatışı biraz daha zor. emlakçı tüm enerjisini çabuk ve iyi komisyon alacağı işlere yönlerdirmiş.

ilanlarda çıkmaması evet güncelleme sorunu üyelik paketi nasılsa öyle. umarım anahtar vs teslim etmediniz ve sözleşme imzalamadınız.
  • Fritz-X  (16.02.20 14:25:22) 
Sözleşme imzalamadık, sözel olarak anlaştık. O da sıkıntılı bir sürece dönüştü ama sonunda anlaştık. Ama bütün anahtarları teslim ettim çünkü yaşamadığım bir şehirde.


  • artcilly  (16.02.20 14:30:06) 
Emlakçılar paket alıyorlar zaten ve o ilanlar paket süresince, siz kaldırmadığınız sürece zaten kendiliğinden güncelleniyor.

Sizin emlakçı ya paket almamıştır (düz 1 aylık ilan vermiştir), ya aldığı paket dolmuştur o yüzden tüm ilanları yayından kalkmıştır, ya da kasıtlı kaldırıp yalan söylüyordur.
  • malheiros  (16.02.20 14:33:59) 
Profiline baktım sayfalarca ilanı vardı bizimki görünmüyorken.


  • artcilly  (16.02.20 14:36:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.