[]

kira geciktirme

yeni kiracıyım hayatımda kira ödeme diye bir şey yoktu daha öncesinde.
geçen ay da 1 gün geç yatırmıştım bu ay da unuttum normalde dündü bugün vericem. bir şey demiyor gibiler ama sizce sorun olur mu? elden veriyorum bu arada. yani aranızdan ev sahibi olanlar varsa ne hissediyor kira bir iki gün geç gelince.



 
1-2 günden bir şey olmaz,eğer kiraya ihtiyaçları varsa elbette düşünmüşlerdir kirayı da niye getirmedi acaba diye ama kalkıp da 1-2 gün için niye hala kirayı getirmedin diye seni arayıp rahatsız etmek istememişlerdir. dert edilecek bir şey değil 1-2 gün. ama sen dert ediyorsan mesaj atabilirsin dün müsait değildim gelemedim, bugün vereceğim kusura bakmayın vs.


  • aziz dostum jack  (16.02.20 12:50:05) 
valla borçlarıma dikkat eden biriyim. zaten takvime not yapıştırcam bundan sonra insan unutuyor


  • papuayenigine02561  (16.02.20 12:53:44) 
Verirken "unutmusum kusura bakmayin" dersin olur biter. 1-2 gunle bir sey olmaz. Bunun huyun olmadigini hissettirmen kafi. Eger bunu hissettirirsen daha fazla kredibiliten olur. Acil bir durumda arayip geciktirecegim bu ay dediginde sana guvenirler ve hos gorurler.


  • brkylmz  (16.02.20 13:00:01) 
Odeme periyodu yazar kontratta 1-5 veya 15-20 arasi gibi. O aralikta odemekte fayda var.


  • pofudukayi  (16.02.20 13:06:13) 
En güzeli direkt arayıp, kusura bakmayın atlamışım şu tarihte yatıracağım demeniz.
Bu kadar süre ile hiç bir sorun yaşamazsınız

  • kisa  (16.02.20 13:07:01) 
Kisa+1
1-2 günden birsey olmaz haftasonuna denk gelir sen evde olmazsin o evde olmaz vs vs yeter ki ev sahibine kaçak oynamadinizi gösterin

  • basond  (16.02.20 13:17:05) 
Adam elden veriyor zaten. Ev sahibi kira aldığına dair bir kağıt vermiyorsa, kontratta da gerçek kira yazmıyorsa zaten şu an bu arkadaş hiç kira ödememiş durumunda kalıyor resmiyette. Bundan sonra bankaya yatıracağım de adama.


  • denizgonen  (16.02.20 13:19:17) 
@denizgonen sıkıntılı tipler değiller hocam öyle sorun çıkartacak vs. kontratta ayın 15 i yazıyor yani 15-20 arası vs. gibi bi gün değil. neyse takvime not ekledim bundan sonra unutmam heralde


  • papuayenigine02561  (16.02.20 13:28:26) 
Bir iki kirayi da bir iki gun erken odersiniz olur niter.Her ay fuzenli oduyorsaniz Lafi bile olmaz bir iki gunun


  • dilemma of subscribtionability  (16.02.20 16:26:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.