[]

Canon 550d

Mediamarkt'tan aldık bunu. Eve geldik, içinden kullanım kılavuzu ve cd çıkamdı, neyse aradık, faturayla gelin verelim dediler. Gittim, 500d cd'sini verdiler ve "firma bunu yolluoyr ürünün yanında" dediler, "e peki" dedik, eve geldik, yazılımı sürücüleri kurduk (restart dahil) ancak makineyi tanımadı.

gerçekten 500d cd'si mi veriliyor yoksa bunlar beni yiyor mu diye bir sorayım dedim. bilgisi olan var mı?


 
kurulumda 500d serisi için mi yazıyordu yoksa sadece 500d için mi yazıyordu. şimdi bazı modellerde tüm seri aynı sürücüyü kullanır. nadir de olsa olur böyle şeyler. ama mediamarkt geçiştirmiş de olabilir.
hemen bir senaryo sallıyorum; o kutu bi şekilde açıldı misal teşhire kondu, onun içindekileri bir yere koydular sonra unutuldu filan. sen geri gelince ellerinde olan 500d sidisini verdiler, evet acaip salladım ama böyle de olmuş olabilir.
onun için bir şey alırken(mağazadan) kutunun içini açtırıp kontrol etmek lazım
software.canon-europe.com sen şurdan indir bir daha gittiğinde de bağır çağır
  • hollowlife  (24.04.10 20:02:06) 
kutusundan çıkması lazımdı kılavuzu ve kurulum dosyaları. erkayalar kendi cd'sini verdiğinden üzerinde 500d yazabilir belki emin değilim. gerçi cd zaten ilk kurulumda gerekli üzerinde canon'un sitesinden güncellemeleri yüklemek gerekiyor.
XXXD serisinin yazılımları aynı. 350-400-450-500-550 fark etmiyor. 550d de video eklentileri yazılımla geliyor mu bilmiyorum.

  • thebug  (24.04.10 20:10:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.