[]

ekşi sözlüğün bitmesi

bu bitti muhabbeti hep yapılır ama gerçekten bitmiş yav. başlık açılmış entryler şöyle;

-güldüm
-gülmedim
-bence komik
-komik mi bu oç

ne bu yav. 10 15 sene önce entry yazmadan evvel kırk defa kontrol ederdim imladan oradan buradan uçururlar mı diye. hatta o kadar kaliteli entryler olurdu ki yazmaya utanırdım onlar kadar iyi değil diye. leş forum sitelerinde bile daha çok kural mevcut. soru; bu site ne zaman batacak? bari iyi hatırlayalım.

 
hala kaliteli içerik üretenlerin hatrına ayakta kalır.
benim için önemli tarafı ise hiçbir yerde olmayan haber ağı. twitter da bu konuda iş görse de ekşi daha doyurucu geliyor bana.

  • orijinal nick bulamadim  (14.02.20 17:00:56) 
twitirı keşfetti türk halkı


  • bir soru sorcam  (14.02.20 17:19:37) 
Mesela şu entry geçen haftanın en beğenilenlerine girmiş. Tamam artık format vb önemsenmiyor belki ama hiç değilse cümlenin sonunda nokta olsaydı.

eksisozluk.com
  • siyah giyen adam  (14.02.20 18:13:44) 
0-3 yaş arası zeka seviyesine sahip insan kaynıyo sözlükte ve evet bence de bitmiş. Hatta duyuruya da sıçramış o grup. Midemi bulandırıyor bu zeka yoksunluğu açılan başlıklar/sorulan sorular.


  • superfluid  (14.02.20 19:23:28) 
Tutturmuşlar koyun ve svihs deyip duruyorlar. Ama yazarların çoğu başlığı okuyup içeriği ya da olayı okumadan bir şey yazıp kandırılıyor.

Her konu hakkında fikir sahibi olan yazarlarımız nedense baslik sahibini ve bir üst entry de yazılanları destekleyecek şeyler yazıyor, ta ki biri olay aslında böyle demesin. Sonra herkes artık olayın bu yönünü yazmaya başlıyor.

Velhasıl sözlük yazarları kendi fikirlerini çok nadir paylaşıyor. Çoğunlukla bilerek veya bilmeyerek manipule ediliyor, guduluyorlar.
  • biseysorcaktim  (14.02.20 20:55:47) 
Yaşlanıyosun bence. Bi de internet kullanma yaşı yerlerde artık; birisi 0-3 yaş arası zeka seviyesi demiş ama adamlar gerçekten de o yaşta. Yapacak bir şey yok.


  • ehti  (14.02.20 21:48:59) 
siyah giyen adam +1
Yok inanin bunu anlamak cok zor.
Gecen hafta binlerce entry girilmis bir baslikta, vatandas, "bence sacma olan sey" gibi bisey yazmis, 2100 begeni ? :)
Akil almiyor.
  • tunaktunaktun  (15.02.20 05:33:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.