[]

kedi sahiplendirme sorusu

kotu bir ortamdan kurtarilmis bir kedi var, bayagi da masraf yapildi bu kediye yeni yeni kendine geliyor hayvan hatta, 2yasinda.

bazen kafasi gidiyor, tuvaletini kuma da yapiyor evin baska yerlerine de, strese girdiginde ustune de yapiyor. Kediyi sahiplenen arkadasin esi hamile ve biraz cekiniyorlar bu yuzden bir sikinti olabilir diye. Ancak bir taraftan da vicdani bir tarafi var kotu hissediyorlar.

nasil bir yol izleyebilirler, siz olsaniz ne yapardiniz?

 
Kendilerinden çok daha iyi bakacak bi yuvaya kavuştururlar umarim kediyi en kisa zamanda. Olay evlat olarak gormekten, sahiplenmekten cok vicdan kismina gectiyse yapilacak en doğru şey kediye daha iyi bir yuva bulmaktir benim gözümde.


  • goochie goochie  (13.02.20 21:52:17) 
Öncelikle hamile arkadaş toksoplazma testi yaptırmayı ihmal etmemeli. Erişkin ve dışarda yaşamış bir kediden bahsediyorsunuz anlıyorum ki. Bebeğe zarar verebilecek paraziter bir durum olmaması adına önceliklendirin.

Bunun dışında bence vicdani yaklaşılması çok normal ne güzel. Başka bir yuvada mutlu olur mu , bize alıştı mı gibi muhasebeler yapmak hiç düşünmeden vermekten , ya da dışarı bırakmaktan çok daha iyi.

Dediğiniz gibi kedi kötü bir ortamdan gelmiş travmalı bir kediyse psikolojisinin düzelmesi için sevmek, emek vermek ve sabır göstermek gerek. O sebattan sonra onunla vakit geçirmek baldan tatlı olacak. Bu sorumluluğu üstlenemeyeceklerse başka bir yuva bulmaları daha makul elbette.
  • halen  (13.02.20 23:01:12 ~ 23:02:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.