[]

türknet

selamlar kullanan var mı türknet?

ttnet taahhütüm bitiyor bu ay ve 75 ödediğim internete 120 lira istiyorlar hemde 24 ay taahhütlü.

türkneti gördüm 75 lira hemde taahhütsüz ama şikayette çok sizce denemeye değer mi ?

 
Deger sikayetlerin çoğu yine turktelekom altyapısından kaynakli o da her sirkette mevcut.. düşünürseniz size referans olabilirim boylece hem ben hem siz 1 ay fatura olabilirsiniz.


  • hocam fazla egon var mi  (13.02.20 19:13:52) 
1 ay fatura odemezsiniz demek istemistim mobilde duzeltemedim


  • hocam fazla egon var mi  (13.02.20 19:14:17) 
bulunduğunuz semtte kullanan biri varsa ona sormak daha mantıklı. müşteri hizmetleri olmaması dışında diğer iss'lerden farkı yok zaten olumsuz taraftan bakınca. 2 yıla yakın süre kullandım gayet memnundum. apartamana türksat gelince uydunete geçmek için bıraktım yoksa devam ederdim.


  • hadsafhada  (13.02.20 19:18:58) 
Ttnwt standartlarında hizmet alırsınız. Aynı altyapı.


  • jamiro  (13.02.20 19:29:03) 
Ben kullaniyorum üsküdarda memnunum. Bikac ufak kopma sorunu haric hic sorun yasamadim. Musteri temsilcisine baglanma konuaunda da ben sorun yaşamadım hic.


  • hindistan cevizi  (13.02.20 20:07:48) 
ilk kurulumdaki ttnet/türk telekom terörünü atlatırsanız çok iyi bir deneyim sunuyor. zira altyapı aynı modem bile aynı sadece kullanıcı/şifre değişiyor.. ttnette iseniz hiç hattı kapatmadan internetinizi taşıyın. böylece hiç fark etmeden aynı şekilde bağlanmaya devam edersiniz.

kapatıp açtırırsanız sabote girişimleri olabiliyor uyanık olursanız sıkıntı yaşamazsınız. misal dayımın hattını ttnet kesti gitti. türknet'e 3 kere arıza açılmasıyla yine ttnet tarafından çözüldü.



aşağıya 1 ay bedava kodunu da şeyettim kullanabilirsiniz.

TurkNet arkadaşını getirene ve getirdiği arkadaşına bir ay bedava internet veriyor. Ben evde TurkNet’in Özgür İletişim tarifesini kullanıyorum. AKN'siz, gerçek sınırsız, yüksek hızlı internet (100 Mbps’e kadar), ev telefonundan her yöne ayda 1.000 dakika telefon görüşmesi var tarifede. Ayda 75.99 TL. Başka da bir para yok, hepsi bu. Taahhüt olmadığı için de kafam rahat, dilediğim zaman bir kuruş ödemeden hizmetimi kapatma ya da başka sağlayıcıya geçme özgürlüğüm var.

Ben TurkNet’ten memnunum. Sen de dene istedim. Eğer kabul edersen, bir ay bedavası var sana. Ben de seni davet ettiğim için sayende bir ay ücretsiz internet kullanacağım.

Başka sağlayıcıya taahhüdün varsa, yani internet hizmetini değiştirmen durumunda sana ceza çıkacaksa, TurkNet 120 TL’ye kadar bu cezayı karşılıyor. Daha çok ceza çıkacaksa aşağıdaki link'e tıklayarak taahhüt bitiş tarihini giriyorsun, TurkNet tarih yaklaşınca sana haber veriyor. O zaman geçiş yaparsan yine sen de ben de bu kampanyadan yararlanabiliyoruz.

Taahhütsayar: www.taahhutsayar.org

Ne yapman gerekiyor?

Aşağıda seninle bir davet kodu ve bağlantı paylaşıyorum:

Davet kodu: RDS85TA60PNH

Bağlantı: turk.net

Hemen davet linkine tıklayarak web üzerinden internet aboneliğini başlatabilirsin. Ya da TurkNet’in ana sayfasından başvuru butonuna tıkladıktan sonra açılan sayfadaki forma seninle yukarıda paylaştığım davet kodunu girebilirsin.

Benim mutlaka bir yetkili ile görüşerek bu işi yapmam gerekir diyorsan, 0 850 288 80 80 numaralı TurkNet çağrı merkezini ara ve abone olurken TurkNet yetkilisi ile yukarıdaki davet kodunu paylaş. Bu kadar basit. İndirimli internetini sana çıkan ilk faturaların ödenmesinden sonraki fatura döneminde kullanacaksın.
  • ozdek  (13.02.20 21:59:52) 
"Sorun yaşadığımda karşımda bir insan olması şart değil" diyorsanız, olabilir. Bulunduğun bölgede altyapı iyiyse sorun yaşamazsan mutlu mesut kullanırsın. Ancak sıkıntılı bir yer ise ve sorun yaşarsanız karşınızda kimse yok, telefonla ya da internetten kayıt açarsınız sonra birileri görsün diye umarsınız. Ha ben senelerdir kullanıyorum orası ayrı, telekomdan yeğdir.
(bkz: ehven-i şer)

not: bu satırları yazarken donmuş youtube boynu bükük bana bakıyordu.
  • late viper  (13.02.20 22:02:45 ~ 22:20:11) 
İki yıldır kullanıyorum, memnunum. Sana hayat kurtaracak bir tavsiye; ttnet'i sen iptal etme, taahhütun bitmesine bir hafta on gün varken başvur, turknet kendi kapattiriyor. Böylece daha çabuk açılıyor internet.


  • austra  (13.02.20 23:02:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.