[]

Sevgiliye hediye ne alayim? Kadin 24

Sb.




 
Butce 500


  • lucky strike  (13.02.20 17:07:02) 
Nakit ver bence.


  • conta  (13.02.20 17:18:19) 
bir şey bulamadıysanız;
iç çamaşırı, gecelik mecelik olur, oysho intimissimi falan ama

  • ilkot  (13.02.20 17:31:55) 
Pandora'dan charm al. Şimdilik 1 zincir&uç al sonra her özel günde 1-2 süs alarak doldurursun bir dahaki sefere de ne alsam derdin olmaz.


  • lcha  (13.02.20 17:39:57) 
Parfüm al eğer çok ilgi göstterdiği alan varsa örneğin psikoljiye ilgisi varsa değişik hediyeler bul kitap al yada ne bileyim bilim uzay seviyosa değişik maket al odasını aydınlatan yıldızlar al ..


  • simsey  (18.02.20 22:38:19) 
Iç çamaşırı alma. Sinir olurum ben mesela. bir kere alan olmuştu sen kendine mi hediye aldın dedim. Eğer iç çamaşırı alacaksan bunu baska zaman alsan cok memnun olurdum ama doğumgününde benim icin birsey almalısın demiştim ve onu iade edip parasi ile bir gece eğlendim.

güzel bir ajanda, güzel bir kupa, güzel bir takvim le color, peluş bir terlik, çikolata, sosyopix tarzı evinde kendine ortam oluşturabileceği birseylerden bir kutu bir secenek.

instax fotograf mak, sualtı fotograf mak, bir resim seti boyasi tuvali vs, bir limon ağacı, telefona bağlanan fotograf yazıcı, bir seçenek.

Hoparlör, güzel bir kulaklık bir seçenek.

Swaroswki bir bileklik bir seçenek.

Bir tiyatro oyununa çift kişilik bilet ya da konser pahali bir seçenek.

Nasıl biri bunlar çok değiştirir.

Parfüm alacaksan parasını ver daha iyi.
  • mobydick  (18.02.20 23:04:04 ~ 23:07:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.