[]

Üroloji bölümüne gitmek

Yarın üroloji bölümünw gideceğim ama çekiniyorum biraz. Ya şeyini aç bakayım derse açamam, utanırım. Daha önce tecrübesi olan var mı erkek kişisi olarak. Gitmeden önce yapmam gereken bir şey var mıdır?




 
gitmeden önce ne yapman gerekebilir ki? :)

ben bir kere gittiğimde aç dememişti. anlattıklarımdan yola çıkarak halletmişti olayı ama mesela kasıklarım için cildiyeye gittiğimde (kadındı bir de) aç demişti, açıp gösterdim kenardan. o çekinmedi, ben de çekineceğimi düşünürdüm ama çok çekinmedim. sadece "doğru mu anladı acaba, oramı açıp göstericem" dedim ama doğru anlamış tabii ki.
  • ahm1  (13.02.20 16:36:26) 
doğu perinçek gibi emrivaki yapmıyolar merak etme bişey olmuyor adam günde 100 tane görüyodur onun açısından düşün


  • nahtoderfahrung  (13.02.20 16:39:50 ~ 16:40:25) 
temiz git, kıl varsa kes.
aç derse açacan tıpta utanma olmaz. ben doktorlara her yerimi gösterdim erkek olarak. utanacaksan erkeğe git.

  • jelly bear  (13.02.20 16:43:05 ~ 16:43:43) 
temiz git +1

adam günde 100 tane görüyor +1

ürologlar bilerek bu alanda uzmanlaşıyorlar adam malafatus göreceğini biliyor. aç derse açacan.

açmışlığım var.
  • fezagezgini  (13.02.20 17:04:37) 
benim üroloğum kadın.
Sorunsuz şekilde gösteriyorum , temiz olmadan da özellikle gittim ki problem var mıdır diye baksın. Ancak normalde temiz gitmekte yarar var , sağlık bu hiç çekinmeyin. Dokturum da özellikle vurguluyor zaten.

  • member of illuminati  (13.02.20 17:09:19 ~ 17:10:00) 
çekincek bir şey yok, erkeklerin hepsinde aynı organdan var.
daha önce gittim, aç dedi açtım, endişelenecek bir şey yok, geçmiş olsun.

  • ilkot  (13.02.20 17:26:16) 
prostat muaynesi olacaksin bu daha bir sey degil. cok ciddiye alma kendini ve rahatla.


  • hot potato  (13.02.20 18:54:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.