[]

şöyle kolyeleri nerden bulabilirim?

sevdiceğime hediye almak istiyordum bayadır şöyle şeylerden çok hoşlanıyor.

pbs.twimg.com

fiziken buna benzer şeyleri nerden gidip görüp alabilirim? internetten almak istemiyorum. 925 gümüşmüş ama benzer fiyat ve kalitede başka şeyler de olur. 160 küsür lira bu. bütçem de o civarı

lokasyon : istanbul

 
Eminönü'nde mutlaka bulunur bunlardan. Bir ara arkadaş müstakbel eşine bir kolye alacak diye orada girmedik dükkan bırakmamıştık. O kadar çok dükkan var ki. Pasajlarda özellikle bundan bulabilirsin bence.


  • himmet dayi  (12.02.20 23:13:11) 
neredeyse tüm bujiterilerde var bunlardan. gümüşse gümüşçülerde vardır. onlarda büyük çarşı merkezlerinde bolca bulunur ama gümüş önermem kararıyor.


  • anarsika  (12.02.20 23:49:33) 
Kadiköy taraflarina yakin isen, tas sandigi var bahariye'de. Internet siteleride mevcut: tassandigi.com


  • bosver nicki  (13.02.20 10:18:08) 
bağdat caddesi şaşkınbakkal'da mine ve melek gümüş takı var yan yana dükkanlar.
orada en güzelini bulursun, ama bütçeni aşabilir.
yine de bir bak istersen.
  • blatta hiberna  (13.02.20 10:24:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.