[]

Muş hakkında bilgisi olan orda yaşayan var mı?

Kamuda çalışıyorum, tercih yapacağım. Muş'u yazmayı düşünüyorum ilk sıraya.
Ne dersiniz, önerir misiniz ? İnsanı havası suyu nasıldır ?

Zahmet edip yazan herkese teşekkür ederim.

Ek olarak Batman vs Muş arasindaki tercihiniz ne olurdu?

 
Sıkıntıdan patlarsınız hiçbir şey yok. Batman daha iyi bir tercih olabilir. Hatta olabiliyorsa Van olsun. Doğuda olabilecek en sosyal şehirlerden.

Ayrıca bu konuda @karacigerim vur kadehlere danışabileciğiniz bir yazar.
  • landho  (12.02.20 17:54:27) 
Geldim. :) tercih edeceğiniz diğer illere göre değişir durum. Bir de merkez mi ilce mi onemli bir husus. Uzun yillar yaşadım hakikaten ilginç bir deneyim. Şayet doğuda hizmet puaniniza göre Muş kalibresinde iller tercih etmek zorundaysanız tavsiye edebilirim Muş'u. Fakat @landho'nun bahsettiği üzere Batman, Van vs. varsa orayı yazın, hatta Elazığ. Batman daha iyi bir il her parametrede. Ağrı, ardahan, hakkari, sirnak yerine yazılabilir Mus. Havaalani olmasi avantaj, Bitlis için ilcelere bakmak lazım ki bitlis de mus havaalanini kullanıyor. Kars varsa sosyal hayat daha iyi Muş'tan. Onun dışında bingöl merkez varsa düşünülebilir Muş ile hemen hemen benzer. Detay için soracağınız sorular varsa alayım, insanlarını pek sevdiğimi söyleyemem. Aşırı umursamazlar ve cahillik had safhada, şark kurnazlıklarını da es gecmemek lazım. Kışı agirdir. Belediyesi kötü. Ama belirli zaman dilimi için başınız ağrımaz, zorunlu gorev sürenizi halledersiniz merkez icin konuşuyorum tabi. Efsane lezzette et, sut, yogurt yersiniz


  • karacigerim vur kadehlere  (12.02.20 19:19:43 ~ 20:35:43) 
Mus yazmanizi tavsiye etmem sadece batman ve mus arasinda kaldiysaniz batman kesinlikle
Ben de meslegim dolayisiyla agridayim agri van igdir kars batman vs daha iyidir muştan.
Arkadaşım öğretmen kalacak yer sıkıntısından bahsediyordu muşta
  • kendi dugunune gitmeyen kamber  (12.02.20 20:08:07) 
Batman Muş versusuna Bingöl'u katarsak hangisi sizce ? @karacigerim


  • bedrozan  (13.02.20 11:48:48) 
Batman daha iyi 2'sinden de. Daha büyük daha gelismis. Bingöl ve Muş kış bakımından hakikaten zor. Batman sırf bunun için dahi yazılabilir. Bingöl ve Muş neredeyse aynı.


  • karacigerim vur kadehlere  (13.02.20 13:08:44 ~ 13:26:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.