[]

Ofisteki bu yaratıktan nasıl kurtulurum?

Bu şahısla birlikte işe başladık aile dostu bile sayılabilir ama kızlara yalakalık için mi bilmiyorum bana tavır aldı 1 senedir. Hadi tavır almasını geçtim işe yeni başlayanları kızlarla bir olup bana düşman ediyor. Bunu önceden bana tavırlı olup sonradan benle konuşmaya başlayan birinden öğrendim. Senin hakkında insnalara biseyler söylüyor dedi. Bu şerefsize karşı ne yapabilirim ne amir dinliyor ne babasını. Onun yüzünden işimden soğudum. Kafea dövüşüne davet edecem en sonunda işini bitirmek için.




 
İnsanlar da salak olmasın, dolduruşa gelmesin ozaman. Seni tanıyıp kendi fikirlerini edinmektense onun dolduruşuyla yetinenlerden zaten ne arkadaş olur ne de başka bişey. Sıkma canını boşver.


  • megalomaniac  (12.02.20 17:04:38) 
Elemanla konuş hakkında böyle dediler de..


  • lcha  (12.02.20 17:06:39) 
bu maldan kurtulmanın tek yolu konusmak.


  • sizofren06  (12.02.20 17:09:01) 
@megoloman hocam haklisin da herkesten nefret eder oldum öyle yapınca da. Kendisiyle bikac kere konuştum embesilce cevaplar veriyor konuşarak çözemedim


  • mizah seviyesi fazla olan yazar  (12.02.20 17:10:30) 
Kafes dövüşüne çağırmak +1


  • hindistan cevizi  (12.02.20 17:21:44) 
kendisiyle konustuysaniz, ve halledemediyseniz, ik ya ya da mudurune cikmanizi tavsiye ederim. cunku gercekten cok sacma bir hareket. herkes haddini bilsin.
edit: amir dinlemiyor yazmissiniz. o zaman is arayin valla.

  • interview with the vampire  (12.02.20 17:24:31 ~ 17:28:47) 
kimse haddini bildirmiyorsa ben o ortamdan mumkun oldugunca hizli uzaklasmaya bakardim. is arardim bulur bulmaz da giderdim. patronu babasi vs. soz geciremiyorsa daha ne yapabilirsin ki yani? dovus secenegini mubalaga olsun diye yazdigini varsayiyorum :)


  • in vino veritas  (12.02.20 17:26:33) 
Senin hakkında bir şeyler söylüyorsa alır karşına konuşursun hayırdır diye. Anlamıyorsa üstlere söylersin. Yine olmuyorsa Sen mesafe koyup işini yap, çok takılma. İnsanlar da biliyordur herhalde senin nasıl biri olduğunu. İftira, hakaret gibi ciddi bi şeyler varsa kanıt bulmaya çalış lazım olur.


  • aquarium  (12.02.20 17:48:47) 
Hemen herşeyi denedim şaka gibi ortam yılışık kızlara herkes göz yumuyor amirler dahil. Benim gibi yalakalık etmeyenler dışlanıyor.


  • mizah seviyesi fazla olan yazar  (12.02.20 18:16:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.