[]

[erkekler]mevsim geçişlerinde ceket olarak ne giyiyorsunuz?

sorum özellikle kurumsalda çalışanlara.

kabandan-monttan çıktıktan sonra ne giyiyorsunuz? örnek atabilir misiniz?

trençkot giyecek bir giyim tarzım yok, sweatshirtleri de kapsam dışı bırakıyorum. softshell outdoor ürünleri düşünüyorum ama onlar da ateş pahası. siz neler yapıyorsunuz?

 
ne kadarlık bir geçişten bahsediyoruz ?

mesela iç mekan için normal ceket giyiyorum ben. Ama dışarıda dolaşacaksam da ince mont-rüzgarlık benzeri birşey giyerim.

bir sonraki aşamada da hırka giyerim.

yani şöyle oluyor; chino pantolon + basic tişört(uzun kollu) ya da tişört yerine gömlek veya triko(havaya göre artık hangisiyse) eğer arabayla bi' yere gidip içeride takılacaksak ceket
şantiye gibi dış mekanda takılınacaksa ince mont

hava daha da ısındığında ise bu pantolon kısa kollu basic tişörtün üzerine triko hırka(önü açık) giyerim.

edit: bunların hepsi basic diye geçen ürünlerden ama. olabildiğince düz renkler yani. ceket bi' tek istisna olabilir, o da kendinden desenli olur. O vakkonun camındaki yeşil çeketten asla olmaz.
  • mete kudur  (12.02.20 16:56:17 ~ 16:58:33) 
Hava -15 iken kaz tuyu parka.

Havalar isinmaya baslarken beyle: www.google.com

Bahar havasinda deri mont.
  • fortisvita  (12.02.20 18:15:10 ~ 18:15:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.