[]

hangi yüz yıkama jelini kullanıyorsunuz?

herkes la roche posay'ı öneriyor ama pahalı biraz, daha uygun fiyata önerebileceğiniz neler var?




 
yağlı cilt için la roche posay effaclar iyidir, hassas cilt için de la roche posay toleriene iyidir. uygun fiyatlı olarak da cerave foaming temizleyici güzel. 50 civarı genelde.

en en en uygun fiyatlı önerim de gratiste satılan bee beauty olacak. narlı veya organik sertifikalı köpük temizleyicileri çok iyi. indirimli 11 lira filan oluyorlar.
  • turk kizi  (12.02.20 14:47:58) 
Eşek sütü sabunu (ciddiyim)


  • lcha  (12.02.20 14:59:47) 
O kategoride en ucuz la roche posay, avene, bioderma uclusu. Cerave de tercih edilebilir. Indirim donemlerini al daha asagi bi sey alma cildin icin.

Ben su an peter thomas routh kullaniyorum fena degil.Ama oncesinde daha uygun fiyatlı cosrx good morning jel kullaniyodum elimdeki urun bitince ona geri donucem. Sanirim guncel fiyati 90 lira bi de sevgililer gunu indirmi var yuzde 20 uygun oluyo bayagi. Peter thomas routh da maskelerde kullanmaya devam edicem.
  • hindistan cevizi  (12.02.20 15:02:05) 
Eşek sütü sabunu (ciddi) +1


  • pati  (12.02.20 15:10:28) 
@Icha @pati
nereden ya da hangi markadan kullanıyorsunuz?

  • candide  (12.02.20 15:13:13) 
Mardin'e gittiğimde almıştım, internetten satılır mı bilmiyorum. Yani satılır mutlaka da hangisi iyidir bilmiyorum.


  • pati  (12.02.20 15:17:03 ~ 15:18:12) 
Bioderma' nın şu ürününü:
encrypted-tbn0.gstatic.com

  • Amaranta ursula  (12.02.20 15:23:25) 
ben de mardin'den aldigim bir suru sabundan yesil olani denedim ilk, bayagi hosuma gitti. essek sutu ve bir seyler daha var ama henuz denemedim onlari. sabuncu Mehmet dede oranin meshuru. web sitesinden satisi var.

tek sabuncu Mehmet dede
  • jimicik  (12.02.20 16:24:07) 
Kullanmiyorum. Su, ozellikle büyüksehirlerin sulari cok sert geliyor yüze. Olabildigince az su degsin yüzünüze. Dermatologlar, daha dogrusu isini iyi yapanlar önermiyor!

Soguk su ile göz cevreme tampon yapıyorum sabah. Cok hafif formullu micellar su ile yüzümü siliyorum. Temizlik bu kadar. Sonra düzgünce nemlendiriyorum.

Cildim yüz jeli kullandigim vakitlere gore cok daha iyi durumda. Kızarma, kuruluk hissi, gerginlik vs. hicbir olmuyor.
  • buf-e kür  (12.02.20 16:28:48 ~ 16:29:55) 
amaranta'nin verdigi linktekinin pembesini kullaniyorum ben de. bioderma'nin hassas ciltler icin olani.


  • in vino veritas  (12.02.20 16:32:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.