[]

Şampuan önerisi

Otacı'nın şampuanlarını alıyordum altından hızlı değer kazanıyor (400 ml 32 tl) o yüzden başka şampuan arayışına girdim.

Rossmann'ın şampuanları övülüyordu geçenlerde, kullanan memnun olan var mı?

Saçlarım ince telli ve çabuk yağlanıyor diyebiliriz.

 
hahah. rossmann'da isana diye bir şampuan var, onu demeye gelmiştim. bana da rossman'da şampuan bakarken bir kız tavsiye etti ve 2 ay önce kullanmaya başladım. galiba rossmann lobisi yapılıyor bir yerlerde.

bademlisini almıştım ben. çok memnunum. saçları elektriklendirmiyor, yumuşak yapıyor.

saçlarım seninkinin aynısı ve düz.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (12.02.20 10:46:36) 
Ogx şampuan. Ben dolgunlaştırıcı biotin collagen olanından çok memnunum.Uygun fiyatlı değil ama ince telli çabuk yağlanıyor dediğin için bir deneyebilirsin.


  • aquarium  (12.02.20 10:52:21 ~ 11:08:23) 
sorunun altına yancı olayım, neden pantene elidor filan kullanılmıyor. onlar bu işlerle daha ilgili ve kimya alanında birçok sektörde olduklarından daha gelişmiş olması gerekmiyor mu ?


  • mete kudur  (12.02.20 11:03:08) 
John fridea’dan fiyatlar nedenli elseve 3 mucizevi kil’e gectim. Saclarim ince telli, sonuk ve cabuk yaglanabiliyor. 1 yildir ya da daha fazla suredir kullaniyorum cok memnunum.


  • 65 derece  (12.02.20 11:29:47) 
valla ben uzun zamandır elidor kullanıyorum memnunum.
himalaya'nın da şampuanı güzel özellikle kepek için olanı. ben kepek problemi yaşadığım dönemlerde kullanıyorum birkaç yıkamada kesiyor.

  • matilda  (12.02.20 12:55:47) 
Ucuz versiyonlu diyosan Himalaya ve Isana kullaniyolar. Otaciya pahali diyosan Dalan daha ucuz alternatifi. Ben Ogx biotin kullanıyorum ucuz degil. Indirim donemlerinde aliyorum.


  • hindistan cevizi  (12.02.20 13:36:33) 
efenim elidorun suyu mu çıktı denilmiş. cevap veriyorum, evet. o en bilinen markaların içinde bir dünya kimyasal katkı, parfüm o bu var. saçlarımızı doğal şeylerle yıkayalım ki keçeye dönmesinler, dökülmesinler. ortaokulda saçlarını jöleye bulayan erkek çocuklarına örtmenlerin dediğini hatırlayın. "evladım saçların dökülür." heh, elidor da aynı şey.

rossmann'daki isana şampuanın mesela içeriği tamamen - ya da oldukça?- doğal-mış. zaten rossman en çok bu doğal, vegan, hayvanlar üzerinde test edilmeyen vb. ürünleri sayesinde tercih ediliyor.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (12.02.20 14:55:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.