[]

Bu kızın amacını anlamadım

Tinderda bir kızla eşleştim. Muhabbet ettikten sonra instagram istedi ama olmadığını söyleyip istersen whatsapptan konuşalım dedim, tamam dedi.

Daha sonra buluşma planı yaptık fakat havanın soğuk olduğunu söyledi ve kendi evine kahve içmeye çağırdı. Ben de hemen cinsel açlık çeker gibi görünmemek için olur duruma göre bakarız dedim. Sonra buluşma günü bende akşam misafir olarak kal dışarısı buz gibi, çıkmayalım dedi. Ben de canıma minnet olur dedim.

Bana konum attı gittim. Muhabbet ettik bolca çay, mısır-film...

Bu arada kız bana yakın yaşta ve iyi bir mesleğe sahip ve sakin naif bir kız

Sonra yanımda gitar getirmiştim biraz ona öğrettim. En son mari içer misin dedi olur dedim.
Fakat bu süreçte kendisinin herhangi bir yakınlaşması olmayınca ben de belki istemez gece yarısı sapık durumuna düşmeyeyim ve zor durumda kalmayayım diye uslu çocuk oldum. Mariden sonra benim yatmam lazım, yarın pazar, giderken beni uyandırmazsan sevinirim dedi ve beni salonda yatırdı doğal olarak. Sabah ondan sonra uyandım ve beni evden kovar gibi yarım saate çıkmam lazım benim dedi. Ben de hazırlanıp yanaklarından öpüp çıktım ama mariden sonra ilgisinin dağıldığını fark etmiştim.

Evden gittikten sonra klasik 1 saatte bir cevap yazmaya döndü. En sonda seni üzmek istemem ama senden etkilenmedim diyerek temennilerde bulundu sonra olay kapandı.

Soruya gelecek olursak;
1. acaba amacı cinsel bir şeyler yaşamaktı da ben bir girişimde bulunmayınca hanım evladı gibi mi gördü?

2. Siz olsanız bu ortamda cinsel bir durum için yürür müydünüz? (Kız sevecen ama öyle flörtöz bir hale sahip değildi. Bulışma teklifimi direkt kabul etmişti neden olmasın diyerek)

3. Sizce cinsel bir beklenti içine girmeyerek doğru mu yapmışım?

4. Altında bir şey aramayayım mı? Direkt zaten etkilenmediği için hiçbir şey olmayacaktı mı demek lazım?

Not: yani kız biraz çekingendi, sakin mizaçlı öpüşme gibi bir hale girsem ya da izin istesem ne tepki vereceğini kestiremedim. Dedim ki en azından birbirimize iyice alıştıktan sonra gerisi gelir

 
Mari ne bilmiyorum ama içilen bir şeymiş :)
1-evet
2-hayır
3-hayır
4-hayır
Bence seks talebi beklemiş gelmeyince egosu incinmiş ki sonrasında sert davranmış.
Ben kadınım senin durumunda olamazdım tabii ama yerinde olsam ben de sinyal almadıysam sapık muamelesinden korkar yanaşmasdım ama yanaşmamakla kötü etmiş olurdum :)
  • somethinginthewayshemoves  (12.02.20 01:25:16) 
Tinder'ın amacı direkt seks. Sevgililik seksten sonra olabiliyorsa olur ama öncelik seks. Sen buna yanaşmayınca kadın da yol vermiş. Sapık durumuna neden düşeceksin ki bu işin de yanaşma adabı var.


  • insomniac  (12.02.20 01:35:00 ~ 01:38:19) 
Bence sen doğru olanı yapmışsın. Karşıdan hamle beklemen çok mantıklı çünkü o davet etmiş, onun evindesin ve mantıken onun daha rahat davranıp ilk adımı atması gerekirdi. Sen zaten onun evine giderek yapman gerekeni yapmışsın. Ama ben olsam sevişmeyeceğiniz belli olduğu anda (kız ben yatıyım dediğinde ve sana ayrı yatak ayarladığında) kendi evime giderdim sabahki saçmalığı yaşamamak için ve gece daha iyi uyumak için.


  • megalomaniac  (12.02.20 02:53:25) 
iyi yapmışsın. amacı hemen seks yapmak olmayabilir. tinder'daki bayağı insan gayet efendi gibi düzenli bir ilişki arıyor. zira günümüzde sevgili yapmanın pek fazla yolu yok, ya halihazırda bir arkadaşın vardır onunla sevgili olursun (ki çok riskli) ya da internetten tanıştığınla.

size gelirsek, bence her şey açık ve net. kız senden etkilenmemiş, e bunu da söylemiş. güzel bir cumartesi olmuş işte muhabbet sohbet, sigaralar falan. sonra olaysız dağılmışsınız. iyi yapmışsın bir hamle yapmayarak, seni hanım evladı gibi gördüğünü düşünmüyorum. herkes "önce bi sevişelim de, gerisine bakarız" diye düşünmüyor sonuçta. kız önce etkilenmeyi beklemiş ve o elektriği alamamış gibi geldi.

kendimi kızın yerine koyacak olursam, seni böyle evime çağırıyorum, ilk defa geliyorsun ve gelirken iki bira - bi şarap kapmıyorsun. ben olsam biraz sıkıcı bulurum seni. yani cumartesi akşamlarımı mısır çay ile geçireceğim sevgiliyi ne yapayım 59 yaşında mıyız, kız mari içiyor siz mısır ve çaya düşmüşsünüz :)
  • istanbul kanatlarimin altinda  (12.02.20 04:28:11 ~ 04:53:08) 
Tinder amerikada ilk çıktığı birkaç aydan beri asla sadece seks amaçlı olmadı, o algıyı kıralım önce bir.

Ama evet, belli beklentileri olmuş onları göremeyince de vazgeçmiştir. Normal. Ya da sanalda beklediğinden başka bir şeyle karşılaştı bu konuşma olur fiziksel olur. ¯\_(ツ)_/¯
  • aguen  (12.02.20 08:36:56) 
Valla hocam okurken ben tribe girdim. Yani tinderda tanışılmış, direkt eve kahveye çağırmış, mariler içilmiş çekip belinden dudaklarına yapışacakken kalkıp gitarla akdeniz akşamlarını mı söyledin? Bahtsız bir ablamızmış.

Türkiyede de yurtdışında da kadınlar eve çağırınca mülayimleşiyor kibriti erkek çakacak bu işler böyle. Neyse o artık başkasıyla bam bam bam şey yapıyodur.. yani elektro gitar falan çalıyordur.
  • heidi'nin dedesi  (12.02.20 10:31:34 ~ 10:39:29) 
ne adamlar var ya, hayret ediyorum


  • dafuq  (12.02.20 10:36:21) 
@istanbul kanatlarımın altında
Mide rahatsızlığım olduğu için içki içemiyorum. O da ben pek içmem deyince öyle bir olaya girmedim.

  • enis buyutucu  (12.02.20 11:08:33) 
Senden etkilenmediğini söylemiş ama yine de sen bi hamle yapsan bi şeyler olacakmış bence. Hoşlanmama ihtimalini de göze alıp ortamı uygun hale getirmiş çünkü. Hem çok etkilenmemiş hem de sen çok pasif kalmışsın.


  • aquarium  (12.02.20 11:12:23) 
Senden hamle beklemiş ama sen hamle yapmayinca onu beğenmediğini düşünüp kontra atağa geçmiş olabilir
Dogrusunu yapmışsın ama amaci bariz cinsellikmis

  • basond  (12.02.20 11:51:21) 
1. Eve çağırdığına göre evet

2. hayır

3. evet

4. etkilenmemiş işte, arama birşey. etkilenseydi birşeyler olması için çaba sarf ederdi.

Yanlız ben baya şoktayım şu an, lan bu ne cesaret?

Tanımadığınız bir insanın evine nasıl gidersiniz? Hiç mi korkmuyorsunuz?

Ben iş icabı girmek zorunda kaldığım evde kadın tek başınaysa, içeri girdikten sonra kapıyı kapatmam açık bırakırım.

Kadın kapıyı kapatmaya yeltendiğinde (doğal olarak herkes açık kapıyı kapatmak ister) "kapatma ablacım açık kalsın" diyorum.

Yemin ediyorum yürek yemişsiniz, STD konusuna değinmedim bile daha, sadece adli olaylarla ilgili endişelendim :)
  • John Bloor  (12.02.20 11:55:48) 
@john
Evet bi miktar kafamda sorular döndü ama korunacaktım.

  • enis buyutucu  (12.02.20 12:00:38) 
Kadınım. Kız her şeyi ayarlamış, adım atmanı beklemiş, gelmeyince de ee seni mi bekliycem mk diye düşünüp kestirip atmış.


  • fingers of fury  (12.02.20 13:54:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.