[]

Polis aradı, arabanı çek buradan dedi

Bulunduğu yerde ağaç mı keseceklermiş ne, ağaçla ilgili bir çalışma yapılacakmış. Zarar görmemesi için arabanı çek dedi. Gelemem dedim, dağ başında çalışıyorum ve medeniyete ulaşıp arabayı çekmem pratikçe mümkün değil. Yani gitmeye kalksam iki saate yakın sürer, yarım saate başlayacakmış çalışma. Gideyim mi ne yapayım, arabanın başına ne gelir en kötü? Gitmesem çok pişman olur muyum?




 
arabayı çekebilirler.


  • helenart  (11.02.20 09:44:55) 
Çok uzaktayım, çekici ile otoparka çekin diyebilirsin en fazla. Vakıf çekici ücreti 150 tl filandı sanırım, bir de otopark ücreti olur 20 lira ortalama.


  • John Bloor  (11.02.20 09:58:56) 
Arabayı kurtar kardeş. Ya da arayan kişiye deki gelmem mümkün değil. Calışma ertelensin.yok ertelnemiyorsa da siz dikkatli bir şekilde çekin de.


  • northern  (11.02.20 10:03:11) 
2 saat birşey değil, üşenmeden gidin kendiniz çekin arabanızı. Çekiciye yüklerken başına birşey gelebilir, zarar verebilirler. Üstüne çekici parası, otopark parası çıkacak.

Ayrıca sizin arabanız var diye çalışmayı ertelemezler. Olur da üzerine ağaç düşerse biz aradık çekmenizi rica ettik, sorumluluk sizde deyip işin içinden çıkabilirler. (Hukuki boyutunu bilmiyorum.)
  • battal gemalmaz  (11.02.20 10:33:23) 
ben olsam çekerim.


  • mikahakkinen  (11.02.20 10:36:07) 
Aracı çektirip birkaç metre öteye koymaları için yalvar. İşe yaratacaktır.


  • paudi  (11.02.20 11:07:17) 
üzerinden 2 saat geçmiş ve hala tik attıgına göre gitmedin arabanın yanına.
sonuç ne oldu merak ettim

  • dafuq  (11.02.20 11:23:08) 
Dağ başından medeniyete gidemezdim, sonra müşteriye gitmem gerekti zaten hiç imkanım olmadı gitmeye. Demin muhtarı aradım, başka insanlar da (haliyle) arabalarını çekemediği için çalışma iptal edilmiş. Yarım saat önceden ve insanların işte olduğu saatte ararlarsa kim nasıl gidip çeksin arabasını.


  • pati  (11.02.20 15:53:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.