[]

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Hk.

Özet geçiyorum.

Devlet bankalarının birine gittim, “Reklamlarda adı geçen sigorta şirketleri” ile aynı güvenceleri sunarak onların istediğinin 3/4 fiyatına sigorta yapacaklarını söylediler.

Şimdi bir iki bakıyorum daha ucuzunu bulamadım.
Daha ucuzu şöyle diyen var mı?

Teşekkürler

 
Bankanın sigorta şirketlerinden daha iyi fiyat vermesi mantıksız geliyor bana. Ya anlaşmalı kurum sayısı kısıtlıdır, ya hastalık kapsamı kısıtlıdır diye düşünüyorum. Klozları iyi kontrol edin.
Ben en iyi fiyatı sigortamnet'ten almıştım. Alışveriş çeki vs vermişlerdi hatta.
Dediğim internet sitesi online teklif veriyor isterseniz ordan teklif alın bankayla karşılatırın.
  • artci sarsinti  (11.02.20 09:01:01) 
Bütün firmalardan fiyat al, geçerli hastaneleri öğren, tahliller, yatarak tedavi vs neleri kapsıyor iyice öğren, yıllık kaç muayene ücretsiz bunun bilgisini al. SGK'lı olduğun için hastaneden hastaneye değişmekle birlikte özel hastanede muayene ücreti Antalya için 100-150TL civarında. Senede kaç kere gidersen mantıklı bunun hesabını yap.

Çocuk olduğu için hastaneye sık gidiyoruz, eşime ve ufaklığa tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım, eşim henüz hiç gitmedi ama ufaklığın sanırım 3 ayda 5. oldu.

Kendin için yaptıracaksan ve senede 1-2 kere mevsim geçişlerinde hasta oluyorsan çok mantıklı değil bence, çocuk varsa oldukça karlı bir iş oluyor. Devlet hastanesi rezilliğini çekmiyorsun.
  • kimlanbu  (11.02.20 10:14:22) 
mesela sompo'nun liv ile anlaşması var. (bu cok soruluyor) mapfre'nin yok. şehrinize göre hangi hastanelerle anlaşması var bakmanızı öneririrm ben de sigortacı olarak :) mesela benim mapfre'den ankara koru hastanesine gittiğimde 300 tl muayene ücreti yerine 10 tl ödüyorum ve tahlik, tetkik vs hepsini şirket karsılıyor.


  • gunbatimi  (19.02.20 14:29:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.