[]

ozel hastanede MR cektirip devlet hastanesine gitmek?

mumkun mu? bulundugum kucuk anadolu sehrinde MR icin 2 hafta sonrasina sira veriyorlar, ben ozel hastanede MR cektirip sonucu elime versinler istiyorum. guvendigim tecrubeli bi doktora gostericem. napmam lazim? enabiz sistemine yukleniyor mu ozeldeki taramalar?




 
evet tabi, cd olarak veriyolar sen de doktoruna veriyorsun, gerekirse raporu okuyor gerekirse cdiyi takıp mr a bakıyor.

sgk ile anlaşmalı yerlerde çektirirsen daha uyguna gelir.

ilaçlı mr çektireceksen unutma ki devlet tüm görüntüleme ilaçlarını ücretsiz veriyor. özel hastanede ücretsiz olan ilaca 200 300 500 bayılma boşuna. bazen ayak yapıyolar bu olmaz illa şundan lazım makinamız uyumlu değil diye, komple yalan, ismi a olana bok atıp ismi b olan muadilini satmak amaç, tanıdık eczacı olduğu için 2 3 sefer denediler ama arkadaştan durumu bildiğim için yemedim bastım fırçayı pezevenklere.
  • hem şişko hem deli  (10.02.20 20:18:19 ~ 20:19:50) 
mr’ın nasıl çekileceğini doktorunuzun yazması lazım aklınızda bulunsun.


  • solitude ov the lonliest star  (10.02.20 20:19:13) 
arkadaşa ek olarak, mesela devlette sıra gelmiyordu iyi muayene olamıyordum, ortopediye gitmiştim özel hastane mr çektirmek için. adama bacak ağrısı vb diye söyleyince hafif bi muayene edip bel fıtığı için mr yazmıştı.

yani muayene işlemii özel hastanede de yaptırabilirsin mr çektirmek için. tabi sgk ile anlaşmalı olması ve senin de sgklı olman olayın maddi boyutunu hafifletiyor.

yaptırılacak her adım için mutlaka ama mutlaka fiyat sor. çok şerefsiz bunlar.
  • hem şişko hem deli  (10.02.20 20:21:22) 
hekimin yazdığı mr talep kağıdı ile istediğin yerde çektirip hekimine götürebilirsin.
rapor olmadan tek başına cd ile gidersen yürü git der. raporun çıkmasını bekleyip hem rapor hem cd'yi götürmen gerekiyor.

  • d e j i n  (10.02.20 21:09:51) 
son bir ekleme daha yapayım, istanbulda özel görüntüleme merkezleri hastanelerden çok daha uygun fiyatlar veriyor genelde. yaşadığınız şehirde varsa oralardan da fiyat alın, aynı şekilde doktorunuzun yazısıyla çektireceksiniz özel görüntüleme merkezine giderseniz.


  • solitude ov the lonliest star  (11.02.20 14:05:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.