[]

Mobil Uygulama yayınlayarak para kazanmak

Mobil uygulama geliştirme öğrenmeye başladım, ufak tefek basit şeyler yapabiliyorum. Bir yandan da ux/ui prensiplerine bakıyorum, tasarıma önem veriyorum, mobil pazarlama araçlarını araştırıyorum vs.

Cross Platform (hem Android hem iOS için) Uygulama geliştiriyorum.

Şimdi hem biraz derine inmek için hem de bir şeyler üreterek öğrenmek için birkaç mobil uygulama yapıp store'a koymak istiyorum.

Ne tür uygulamalar ile daha kolay kullanıcı ve gelir elde edebilirim? Mobil pazarlama tarafında tüyo verebilecek olan, hangi tarz uygulamaların daha çok gelir getirdiği konusunda deneyimi olan varsa çok makbule geçer.

Ayrıca, varsa basit mobil uygulama fikirleriniz de makbule geçer. Daha önce yapılmış ya da yapılmamış olması çok önemli değil, bu aşamada asıl amacım yaparken öğrenmek.

 
Hocam bu işin para kazandıran kısmı zaten fikir. Orijinal fikri olup da sana verecek olanın aklından şaşarım.

Hangi tarz çok para kazandırır? Bence oyun. Oyun yazabiliyorsan oradan başla.
  • himmet dayi  (10.02.20 16:04:36) 
Ben zaten beni zengin edecek bir fikir istemiyorum ki. Ayrıca, fikir zengin etmez, bu çok büyük bir yanılgı. Fikri hayata doğru şekilde geçirmek zengin eder. Neyse, o başka maceranın konusu. :)


  • faati  (12.02.20 12:47:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.