[]

kapsül tipi espresso makinesi kullanan var mı?

nasıl memnun musunuz bu aletlerden? normal espresso aleti almayı düşünüyordum ama işin fetiş yönünde değilim zaten iyileri de çok pahalı. 700-800 lira civarına kapsül makineleri var ama espresso makinesi yok. kapsüller pahalı biraz daha evet ama zaten her gün içeceğim şeyler de olmayacağı için sorun değil. evde kahve içmeye çok da vaktim olmuyor en azından olduğunda beni yormasın çatçat 2 dkda kahvem hazır olsun istiyorum. öyle çok büyük bi beklentim yok ama yorumlarınızı merak ediyorum yine de.




 
Aslında yazdıklarınıza göre tam ihtiyacınız olan şey: kapsüllü kahve makinesi. Çok kısa sürede çeşitli kahveler yapabiliyorsunuz, kapsül başına dışarıda bir kahve içmekten çok daha uyguna geliyor. Açıkçası bende de mokapod, v60, french press falan olmasına rağmen genelde üşendiğimden kapsül çakıp geçiyorum.


  • Tam1Hi0n3  (10.02.20 13:47:08) 
tchibonun kapsüllüsü var. kapsülü ilk kullanımdan sonra temizliyorum içine kendi öğüttürdüğüm kahvemi koyup 2 dkda hazırlıyorum. kapsüllü bir makine işinizi görür.


  • mikahakkinen  (10.02.20 13:54:59) 
peki bu aletin yaptığı kahveyi tchibo'larda falan deneyebiliyor muyum? hiç görmedim daha önce ama öyle bi opsiyonları var mı yani ben bunu almak istiyorum bana denetin gibisinden. çok pahalı değil espresso makinesine göre belki ama yine de az para da değil denemenin bir yolu var mıdır?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (10.02.20 14:07:53) 
Nespresso muydu, o daha yaygın. Yan sanayi kapsul falan daha kolay bulunuyor diye biliyorum. Hem chibo kapatıp gidebilir.


  • prizmatik  (10.02.20 14:21:11) 
nespresso yu kendi magazalarinda deneyebilirsiniz. istinye park, kanyon da var daha da vardir. tchibo da denetir heralde sorarsaniz.

ikinci el makine alabilirsiniz. ozel caba gostermedilerse temiz olmamasi icin bir sebep yok.
  • acan99670  (10.02.20 14:26:08) 
Yorumum: Lütfen, rica ediyorum, cok rica ediyorum almayin kapsul tipi makine. Dünyanin en pahali kahvesini, en cok copu ureterek ve dünya dolusu donusturulemeyen atiga sebebiyet vererek iceceksiniz.

(Ayrica bu kadar cok 2. eli olmasinin sebebi, cok hizli sekilde artan ve devamli artan kapsul fiyatlari nedeniyle makinenin islevsizlesmesi.)

Önerim: Pratik bir makine aradiginiz icin, ikinci el full otomatik espresso makineleri. 500-700 arasi bulunuyor. Deloghni bakabilirsiniz, yaygin bir marka, bakimindan anlayan usta sayisi da cok, parcasi da kolay bulunuyor.
  • buf-e kür  (10.02.20 15:01:35) 
valla gönlüm şundan yana aslında en başından beri:

www.hepsiburada.com

hala karar vermedim de bi çılgınlık yapıp şu aleti de alabilirim belki.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (10.02.20 15:38:33) 
Yukarda gönlünüzden geçen makineyi geçen hafta aldım,çok memnunum.İnkanı zorlayıp alın bence,kapsüllü de alsanız,bunu almak isteyeceksiniz.Ben frenchpress,mokapot,filtre kahve makinesi tecrübelerimden sonra alabildim,keşke daha erken alsaymışım,diğerlerine masraf edeceğime.


  • arenas  (10.02.20 19:27:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.