[]

İstanbul'da Manzaralı ve veya şık bi yer?

Anne doğum günü kutlamalık,
yemek yenecek ama mümkünse hoş manzaralı ve şık bir yer arıyorum.
öğlen veya akşam yemeği olabilir.

İstanbul Modern'in eski yerini hatırlayanlar bilir, restoran kısmında harika bir manzara vardı, lezzetli şık ve bu performansa göre uygun fiyatlıydı çok severdik orayı ama artık yok.

big chef's moda geliyor aklıma ama adı ve marka değeri(!) dolayısıyla daha lümpen kaçıyor :/

başka neresi var ya?
teşekkürler.

 
galata kulesi
önceden rezervasyon gerekli.
fiyatı da uygun
manzara ve deneyim unutulmaz
  • efruz  (09.02.20 22:45:14) 
360 var, ben begenmiyorum hic, ama seveni cok. Genelde yabancilarin gittigi, nezih, modern ve sik bir mekan. Yemek iyi ama abartilacak bir yani yok. Servisi hep duzgundu.

Nicole var. Aciklamaya gerek cok yok, Istanbul´da daha iyisi yok saniyorum. Fine dining. Neredeyse full cam olan tarafindan rezervasyon yaptirabilirsiniz.

Beyti? Geleneksel yemek, her sey kaliteli. Servis bana biraz bunaltici geliyor, ama Turk usulu, ozenliler. Tum yemekler orjinaline uygun. Icerisi kitsche kacmamis, ahsap agirlikli. Genellikle sakin icerisi, rahatca sohbet edebiliyorsunuz. Belirtirseniz iyi bir yerden masa rezerve ederler. Manzara yok. Tatlida da ciddi iyiler. Sarap menusu buyuk ama hep ayni markalardan. Ben sevmiyorum, kendiniz goturebilirsiniz, belirtmeniz lazim onceden.

Leb-i Derya´nin yeni konseptini seviyorum. Ogle yemegi icin uygun olabilir. Sarap menusu cok duzgun. Mezeler, atistirmaliklar belli bir seviyede hep. Manzarali, iyi bir masa icin kesinlikle belirtmeniz lazim telefonda.

Düzeltme: Nicole kapanmis, Bruce soyledi.
  • buf-e kür  (09.02.20 22:53:45 ~ 10.02.20 11:46:06) 
firuzende var, benzer segmentteki yerlere göre daha az pahalı; ister galatalı ister haliçli manzaradan rezervasyon yaptırabilirsin.


  • Bruce  (09.02.20 23:37:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.