[]

Alfa romeo giu icin bağğzi sorularim/sorunlarim var.

Selam ahali,

yeni bir giulietta edindim. bazi kullanici arkadaslar var biliyorum simdiden teskkurler.

1. Aracin ön farlari bana zayif geliyor. Yeterince onumu goremedigimi hissediyorum ne yapabilirim ?

2. Ses sistemi iyi degil cizirdiyor ve dusuk ses geliyor. Kapi iclerindeki hoparlerleri degistirmem gerekecek ne onerirsiniz ? Ayrica amfi + subwoofer mantikli midir?hayir apaci diilim ajsj

3. Arac aynalari Manuel olarak iceriden bir tusla kapaniyor peki bu arabayi kitleyince otomatik kapansin seklinde yapilabilir mi?

4. Aracin icin cok karanlik geliyor sizce ne yapabilirim ?

5. Aracta sadece arka park sensoru var ön park sesnoru entegre edilir mi? Ve park sensorleri devreye girdiginde muzik sesi otomatik kisilir mi ?

 
1.far ayarı yaptır sanayide.


  • mikahakkinen  (09.02.20 23:28:18) 
1- daha once xenon far kullandiysaniz farlar oyle olmadigi icin sonuk geliyor olabilir, fari cilalamak da gerekiyor olabilir. far temiz mi?

2- ses sistemi iyiydi normalde, orjinalligini bozmani onermem.

3- o ayar yok, manuel malesef.

4- aslinda gece ekran falan fiyan isil isil yapiyor iceriyi, ekranin parkaligini acip deneyebilir misin?

5- on park sensoru taktirabilirsin ekstra, park sensoru-ses olayi yapilabilen bir sey mi bilmiyorum. ararlarinda oyle bir sey yok. hizlaninca ses acilsin var :)
  • fakyoras  (09.02.20 23:33:46) 
öne park sensörü taktırdığın zaman onun bipbip eden cihazını kaput açma kolunun oraya koyacaklar ve harici bir cihaz olduğu için radyoyu hiiiç etkilemeyecek.


  • duster  (10.02.20 08:18:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.